Alpine CDA-9812RB czy CDA-9884R?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Alpine CDA-9812RB czy CDA-9884R?
Tak jak w temacie. Pomijając być może przydatne przypierdółki typu USB, które radyjko lepiej gra, jest trwalsze i przyjemniejsze w obsłudze. Pytanie kieruję do ludzi którzy widzieli i słuchali oba radyjka.
Wiem że każdy ma już dosyć tematów typu "które lepsze" ale nie mam gdzie ich obejrzeć i odsłuchać. Muszę się zdać na opinie szanownych forumowiczów
Pozdrawiam
Wiem że każdy ma już dosyć tematów typu "które lepsze" ale nie mam gdzie ich obejrzeć i odsłuchać. Muszę się zdać na opinie szanownych forumowiczów
Pozdrawiam
Jaka jest reszta klocków.........pytam ,bo jeśli jest klasy budżet ,to możesz nie odczuć różnicy brzmieniowej ......... jak jest ,bo nie wiem jak gra 9884(nie słuchałem).
PS: Tak przewrotnie > http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=3305 ......... ja też kupiłbym 788(788)
PS: Tak przewrotnie > http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=3305 ......... ja też kupiłbym 788(788)
No raczej klasy budżet. Przód Powerbass S6C, tył Earthquake DB12 w zamkniętej i Sony Xm 5540F.
Mam 778 i właśnie mam zamiar go zmienić. Jakoś mi nie podcjodziPS: Tak przewrotnie > http://www.audiocar.pl/forum/viewtopic.php?t=3305 ......... ja też kupiłbym 788(788)
Wiele różnych drobiazgów, wyświetlacz na którym nic nie widać, lekko słyszalne szumy w tweeterach (podobno ten model tak ma) no i ogólnie - przyszedł czas na wymianę. Po 1/2 roku słuchania Clariona przyszedł czas na Alpinkę
Także jakby ktoś był zainteresowany 1/2 rocznym Clarionem 778 jeszcze na gwarancji (kupiony w Ełku w TUNING INSIDE) to zapraszam na priv
Pozdrawiam
Także jakby ktoś był zainteresowany 1/2 rocznym Clarionem 778 jeszcze na gwarancji (kupiony w Ełku w TUNING INSIDE) to zapraszam na priv
Pozdrawiam
-
- Gadatliwa bestia
Nom ,a jaką Alpinę ? ... bo większość obeznanych słuchaczy przesiada się odwrotniezmick pisze:Wiele różnych drobiazgów, wyświetlacz na którym nic nie widać, lekko słyszalne szumy w tweeterach (podobno ten model tak ma) no i ogólnie - przyszedł czas na wymianę. Po 1/2 roku słuchania Clariona przyszedł czas na Alpinkę
Pozdrawiam
Kłamca z dwumetrowymnosem !
Na razie przodu nie chcę zmieniać. Nie bardzo mam czas znowu zdejmować tapicerkę itd itp. a ostatnio niewiele jeżdżę samochodem. Myślę że lepszy przód zrobię sobie jak zmienię samochódpowalla pisze:Szczerze ,to te kasę zainwestowałbym w przód .........nie ma co ukrywać ,że te PB są najsłabszym ogniwem ....... a 778 najsilniejszym ,no ale to Twoje CA .
[ Dodano: 31 Lip 2008 08:03 ]
Taką jak w tytule, albo 9812 albo 9884Cookiemonster pisze:Nom ,a jaką Alpinę ? ... bo większość obeznanych słuchaczy przesiada się odwrotnie
-
- Gadatliwa bestia