Audiofil pisze:wzmacniacz Rainbow iPaul 4.300 około 1200 zł
W tych cenach są lepsze wzmaki jakościowoAudiofil pisze:Wzmacniacz MTX TC4001 cena 1169
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Audiofil pisze:wzmacniacz Rainbow iPaul 4.300 około 1200 zł
W tych cenach są lepsze wzmaki jakościowoAudiofil pisze:Wzmacniacz MTX TC4001 cena 1169
Może być też kiedyś zaczynałem od takiego zestawu .mati102 pisze:Panowie jakie okablowanie? co myslicie o tym
jak można kupić zupełnie inne głośniki za inną cene i powiedzieć że grają tak samo... ? A może to są w takim razie te same głośniki ? Raczej nie sugerowałbym sie takimi wypowiedziami sprzedawcy.mati102 pisze:Panowie, wlasnie wrocilem z CA i troche pogadalem gosc wydaje sie konkretny.
I wygluszenie - 350 zl za 2 drzwi
Instalacja 230 zl - ich kable pokazywal mi i wydaje mi sie ze sa konkretne 25mm mowil ze oni wszystkim takie same wskladaja - ze sa to porzadne kable, pokazalem mu link do tych co wyzej ale powiedzial ze na prawde te co oni maja sa bardzo dobre i poleca nie kupowac specalnie kabli.
Co do tego sprzetu:
Przód: Audio System MX 165 PLUS - 400zł - allegro
Bagażnik: PowerBass S10 - 250 + 100 zł
CarPower HPB-602 - 250zł allegro
Gość proponuje tak:
Wstawic na przód tansze Lamar MX-KTG za 250 zł mówi ze nie bedzie zadnej roznicy w graniu.
CZY MA RACJE??? CO POWIECIE?
co do wzmachola od razu powiedzial ze lipa ze nie ma co go brac i mowi wez 4 kanalowego TWISTER-TW 1000s za 420zł
I co do skrzyni mowi ze mozna jeszcze wziac Lamar MAX 10 z obudowa za 320zl
Co myslicie???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości