Blaupunkt GTA 4100 - dobry do systemu przedniego...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Blaupunkt GTA 4100 - dobry do systemu przedniego...
...i mojej skrzynki? Skrzynia z tematu http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=168003 , czyli 2x60W (chyba). Przedni system - Helix DB 62.1. Czy to będzie w miarę przyjemnie grało? jakie radio do tego możecie zaproponować? Naturalnie chodzi mi o jak najmniejszy nakład funduszy w stosunku do jakości dźwięku
No tak potraktowałem link jako link do "systemu przedniego" i właśnie brakowało mi skrzynki . Tak więc GTA410 brzmieniowo jest OK .........jak na Blaupunkta i uwzględniając przy tym cenę ........GT4 jest brzmieniowo 3x gorszy . Tę skrzynkę musiałbyś podłączyć po głośniku na kanał ,a nie w mostek ,bo licho wie jakie głośniki w niej siedzą (impendancja) .
PS: O "przyjemności" z odsłuchu ,to nie mogę nic napisać ,bo dla każdego to coś innego oznacza .
Co do radia ...........wszystko jest na forum .Każdy przedział cenowy jest opisany .
PS: O "przyjemności" z odsłuchu ,to nie mogę nic napisać ,bo dla każdego to coś innego oznacza .
Co do radia ...........wszystko jest na forum .Każdy przedział cenowy jest opisany .
Ostatnio zmieniony sob maja 24, 2008 22:02 przez powalla, łącznie zmieniany 1 raz.