Moje car audio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Na filmiku masz najwazniejsze wynik 140,3 dB
suby 12 audio system x-ion i carpower sonic 12
przud 4 audio systemy x-iony
wzmaki carpower 2/400 podlaczony pod x-iona
u.s amps 1600.2 podlaczony pod sonika
u.s amps 800.2 podlaczony pod przud
suby graly na 4ohm
2 kondesatory po 1 F
radyjko clarion DXZ 788RUSB
Jak na pierszy pomiar w życiu to mysle że było spoko ale świat trzeba doganiac i już mam zamuwiony inny sprzęcik
suby 12 audio system x-ion i carpower sonic 12
przud 4 audio systemy x-iony
wzmaki carpower 2/400 podlaczony pod x-iona
u.s amps 1600.2 podlaczony pod sonika
u.s amps 800.2 podlaczony pod przud
suby graly na 4ohm
2 kondesatory po 1 F
radyjko clarion DXZ 788RUSB
Jak na pierszy pomiar w życiu to mysle że było spoko ale świat trzeba doganiac i już mam zamuwiony inny sprzęcik
Piwo
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Była to szybka wrzutka na zlocik do auta. Nie jeździ to ze mną na stałe w aucie, bo ja raczej ku sound off dążę.Gashkas pisze:pochwal sie co tam miales podlaczone ?
Wzmak U.S. Amps XT-4000.1D: http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 7&pid=1450
I subik RE Audio SX12D2: http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 0&pid=1478
Wszystko niestety robione na szybko, czyli w montowane pół godziny, skrzynka wykonana porządnie, ale bez wykończenia w 2 godziny.
Totalna porażka z kablami, bo było to auto kolegi i kable tylko 20mm2, co dawało znaczne braki prądu, poza tym na przodzie jakieś podstawowe badziewne Ground Zero, więc przód też niewiele pomógł. Tyle błędów
Generalnie szybka wrzuta, tak, żeby przetestować ile da się wycisnąć z tego sprzętu. Po poprawieniu rzeczy typu kable, jakiś większy kondzio pewnie wynik byłby wyższy. Możnaby jeszcze skrzynkę poprawić, ale tak jak mówię była to wrzutka tylko dla zabawy.
Ale się nachwaliłem
Pozdro