Glow 2075 Czy warto kupić ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Glow 2075 Czy warto kupić ??
ma ktoś moze z was ten wzmacniacz i powie mi opinie ponieważ wacham sie z kupnem. a moze znacie lepsze wzmachole do 450zł ??
- sprinter33
- Mały gagatek
Re: Glow 2075 Czy warto kupić ??
w tej cenie lepszego nie znajdziesz,po za tym to bardzo dobry wzmacniaczbobul pisze:ma ktoś moze z was ten wzmacniacz i powie mi opinie ponieważ wacham sie z kupnem. a moze znacie lepsze wzmachole do 450zł ??
To solidny piec ,gra fajnie ,przejrzyście i właśnie przez to lekko ostrzy górę ..........ale w stopniu akceptowalnym .........nówki są oficjalnie po 499zł ale mając dojścia można załatwić trochę taniej (te 450zł to chyba za nówkę ? ) .
Co chcesz tym napędzać ?
Co chcesz tym napędzać ?
Chodzi Ci o nówki ,czy używki też się liczą ,no i żeby odpowiedzieć na to pytanie musiałbym znać resztę twoich klocków ,bo czasem np. obecność filtrów HPF i LPF w radiu potrafi przynieść korzyści w postaci lepszego wzmacniacza (brzmienie) ale bez filtrów .bobul pisze:a moze znacie lepsze
potrzebuje ten wzmachol do wzmocnienia infinity REF 1250W a rado mam pionka dość starego ale fajnie gra Pionieer DEH-P4400R a ten ta cena to oczywiście za nówke a co mysliłe nad kupnem innego np JBL albo Blaupunkt ?? czy bardzije poleciacie Glow 2075 ??
Ostatnio zmieniony czw kwie 24, 2008 18:49 przez bobul, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
Człowieku przy napędzie Sub-a liczą się tylko dwa parametry : MOC i DF Więc sam sobie porównaj tego Glow-a z przykładowo Velocity VPA 2120 , jesli chodzi ci o Nówkę ... ja bym kupił używkę za maksymalnie 300-stówki i resztę przeznaczył na dobry przód (albo *h** wie co ).
p.s. Glow-a można podać na przednią scenę (sugestia Moda). Czyli szkoda ładować kasy na tak dobry wzmak ,który ma zasilić Sub-a klasy budżet-niskiej.
p.s. Glow-a można podać na przednią scenę (sugestia Moda). Czyli szkoda ładować kasy na tak dobry wzmak ,który ma zasilić Sub-a klasy budżet-niskiej.
Ostatnio zmieniony czw kwie 24, 2008 19:47 przez Cookiemonster, łącznie zmieniany 1 raz.
Kłamca z dwumetrowymnosem !