Co sądzicie o takich głośnikach:
http://moto.allegro.pl/item350124166_gl ... azja_.html
mam tanio do załatwienia takie jak na aukcji i nie wiem czy warto je kupować?
również taki: http://moto.allegro.pl/item344598032_fo ... owka_.html
co sądzicie?
FOCAL K2 Power 165 KF & FOCAL 27 KX - opinie!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
FOCAL K2 Power 165 KF & FOCAL 27 KX - opinie!
Ostatnio zmieniony wt kwie 22, 2008 23:17 przez ArtBiGT, łącznie zmieniany 1 raz.
- [b]pssst pssst brum brum pssst [/b]
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
Clarion db149RG i planuje zakup wzmaka. Generalnie chodzi mi o to czy te głośniki "dają radę"? Nie jestem wielkim koneserem, ale lubię jak ładnie gra Mam tanio do załatwienia nówki, w porównaniu do ceny na allegro i poważnie rozważam zakup.powalla pisze:Jaki masz sprzęt towarzyszący ?
Hehe już myślałem ,że jakieś "wypasy" masz ,a tu bidny* Clark ....... i dopiero zaczynasz zabawę w CA . Życzę każdemu żeby zaczynał od Focali ..........czyli oczywiście bierz ten sprzęt ,a jeśli cena jeszcze okazyjna ,to się nawet nie zastanawiaj .........tylko przygotuj się od razu na wydatki ,bo potem trzeba dobrać resztę klocków na odpowiednim poziomie ........czytaj wzmacniacz ,kabelki ,no i radyjko ..........chociaż te wymieniłbym dopiero na końcu .
*w sensie podstawowy model .........ale nie oznacza to ,że źle gra ...... w tej cenie oczywiście
PS: oczywiście "zrobienie" drzwi to podstawa !
*w sensie podstawowy model .........ale nie oznacza to ,że źle gra ...... w tej cenie oczywiście
PS: oczywiście "zrobienie" drzwi to podstawa !
Re: FOCAL K2 Power 165 KF & FOCAL 27 KX - opinie!
Czy możesz więcej takich sztuk załatwić??ArtBiGT pisze:mam tanio do załatwienia takie jak na aukcji i nie wiem czy warto je kupować??
staruszek, ale daje radę na ori głośnikachpowalla pisze:Hehe już myślałem ,że jakieś "wypasy" masz ,a tu bidny* Clark
tak, generalnie miałem to gdzieś, ale trafiła się okazja na załatwienie tych Focali i grzechem byłoby nie wziąć.powalla pisze:i dopiero zaczynasz zabawę w CA
powalla,
widzę, że siedzisz w temacie, więc za jakiś czas na pewno się do Ciebie odezwę co do skompletowania reszty
zobaczymy, jak coś to napisze Ci pw.wisnia61 pisze:Czy możesz więcej takich sztuk załatwić??
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
ArtBiGT, głośniki bierz tylko nastaw się na to, że reszta klocków do Twojego zestawu będzie w podobnych pieniądzach, albo i większych. Inaczej nie będzie to miało rąk i nóg.
Wytłumienie drzwi też powinno być porządniej wykonane. Sama dekara nie wystarczy
Zastanów się nad tym, żeby potem koszty Cię nie zaskoczyły.
Radio też raczej do wymiany. Odstaje od tych głośników kilka klas.
Pozdro
Wytłumienie drzwi też powinno być porządniej wykonane. Sama dekara nie wystarczy
Zastanów się nad tym, żeby potem koszty Cię nie zaskoczyły.
Radio też raczej do wymiany. Odstaje od tych głośników kilka klas.
Pozdro