dobor wzmacniacza
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
No wiec wlasnie dlatego pytam Po prostu mysle ciutke perspektywicznie i przyszlosciowo. Wyzsza moc na mostku pozwoli mi napedzic dobrego suba - a zauwazylem ze poza mds08 wszytkie potrzebuja min 200W RMS z okladem. Ja patrze przede wszystkim na male rozmiary skrzyneczki, bo mam maly bagaznik i np taki Powerbass S10 10 calowy glosnik a pradozerny bardzo, bo ma 275W RMS...
Zawsze jakims tam wyjsciem jest kupno dwukanalowki Axtona, a potem przy dokladaniu suba kupno monoblocka Axtona C109 - ma az 420W RMS.
Zawsze jakims tam wyjsciem jest kupno dwukanalowki Axtona, a potem przy dokladaniu suba kupno monoblocka Axtona C109 - ma az 420W RMS.
"Volkswageny nie puszczaja oleju...one tak po prostu znacza swoj teren"
No to pochwale sie - zrobilem tak jak radziliscie. Wyrwalem Axtona Impact c500x4 i podlaczylem poki co pod niego przod, czyli te Powerbass-y.
Z racji ze nie moglem sie doczekac jak te glosniki graja, podlaczylem najpierw je pod samym radiem, potem wygrzalem ok. 100 godzin i tak pare dni jezdzilem. Zachwycony bylem. Jak podpialem je pod tego Axtona to dopiero poczulem co te glosniki potrafia
Jestem po prostu oczarowany tym systemem i tym jak idealna pare tworza ES-6C z Impactem
pozdrawiam serdecznie
ps Teraz rozgladam sie za jakims subwooferem do tego, ale takim ktory zajmie minimalna ilosc miejsca w moim malym ciasnym bagazniku...
Z racji ze nie moglem sie doczekac jak te glosniki graja, podlaczylem najpierw je pod samym radiem, potem wygrzalem ok. 100 godzin i tak pare dni jezdzilem. Zachwycony bylem. Jak podpialem je pod tego Axtona to dopiero poczulem co te glosniki potrafia
Jestem po prostu oczarowany tym systemem i tym jak idealna pare tworza ES-6C z Impactem
pozdrawiam serdecznie
ps Teraz rozgladam sie za jakims subwooferem do tego, ale takim ktory zajmie minimalna ilosc miejsca w moim malym ciasnym bagazniku...
"Volkswageny nie puszczaja oleju...one tak po prostu znacza swoj teren"