JVC kd-g731 + pilot na kierownice
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- wesdam
- Mały gagatek
- Kontakt:
JVC kd-g731 + pilot na kierownice
Witam tak jak w temacie. Ma ktoś może pomysł czy jest możliwe zrobienie bądź kupienie pilota na kierownicę to tego radia? Niby w komplecie jest pilot ale na podczerwień i trzeba kierować go w stronę radia żeby zadziałał co podczas jazdy nie jest za wygodne a taki na kierownicę był by super:). Czekam na sugestie oraz może ktoś już znalazł na to patent
Ten pilot ,to ma się rozumieć tylko dla "bajeru" .............no bo nie wmówisz mi ,że go potrzebujesz .Kupa ludzi narzeka na piloty "przyklejane" (Blaupunkt,pioneer) ,bo ograniczają "ruchy" ........i często kręcąc kierownicą zahacza się i pilot ląduje na wycieraczce .Co innego jak klawisze masz w środkowej części kierownicy (fabrycznie) ,to trzymając kierownicę kciukiem obsługujesz przyciski.
PS: sam mam pilota z JVC ..........użyłem go może z 3 razy ...........,a do radia mam dalej (szersze auto)
PS: sam mam pilota z JVC ..........użyłem go może z 3 razy ...........,a do radia mam dalej (szersze auto)
Kto bogatemu zabroni ?
PS: jeśli radio masz nowe (tak sądzę) ,to pilot to fajny bajer ..........po miesiącu będziesz go szukał w schowku ........wygodniej jest obsługiwać samo radio (duża gała zamiast 4mm przycisku )..........takie jest moje subiektywne zdanie ,a MKIII ,to nie "hamerykański Van" lub Hummer ,w którym sięgając do radia musisz się nieźle "naciągnąć"
PS: jeśli radio masz nowe (tak sądzę) ,to pilot to fajny bajer ..........po miesiącu będziesz go szukał w schowku ........wygodniej jest obsługiwać samo radio (duża gała zamiast 4mm przycisku )..........takie jest moje subiektywne zdanie ,a MKIII ,to nie "hamerykański Van" lub Hummer ,w którym sięgając do radia musisz się nieźle "naciągnąć"