Witam wszystkich!! Musze sie dowiedzieć czy antena w moim wolfie, która jest oryginalna, kiedyś sie sama chowała i wysuwała, ma wzmacniacz wmontowany?? Czytałem kilka postów na ten temat i podobno wszystkie fabryczne anteny w vw maja wzmacniacz, a gościu na giełdzie mi mówił ze nie ma bo od golfa III zaczęli montować. Radio mi kichowato odbiera prawie że w ogóle, mam radio jvc od miesiąca, wcześniej miałem Mediona i coś tam sciągał a ten nowy zero. I kminie czy dawac wzmacniacz antenowy czy separator???????
Pomóżcie!!
Fura to Golf II 1990r wersja madison z abs i elektriko lusterkami wspomaganiem, silnik 1.8
Z góry dzięki za podpowiedzi!!
Seryjna Antena
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- KrisGliv
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nie sadze zebys mial elektrycznie chowana antene. Wg mnie seryjnie nie byly takie montowane. To tylko moje zdanie - moge sie mylic A drugie to nie sadze zeby takie anteny dobrze "sciagaly" nawet jak zamontujesz wzmacniacz antenowy. Ja zawsze montowalem antenke z tylu dachu najlepiej oryginal VW z wbudowanym wzmacniaczem i radyjka sciagaly mi zawze bardzo dobrze. I wyglad autka tez sie od razu poprawi Jest tylko jeden problem trzeba zrobic dziurke w dachu ale nie ma nic za darmo.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ANtena
A możliwe że coś przeoczyłem czytając tematy, możliwe jest żeby seryjna antena w błotniku miała wzmacniacz?? i czy opłaca sie coś z nią kombinować czy od razu założyć coś innego, np dachową, za nie długo fura idzie do tapicera na tuning podsufitki to sie nawet zgrało...