Jaki subwoofer wybrac?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jaki subwoofer wybrac?
Z przodu PowerBass L-6C, wzmacniacz Junior 4-300, radio Alpine 9886R. Slucham glownie house, club, od czasu do czasu jakas edyta gorniak...
Zastanawiam sie pomiedzy DLS W310 lub JL Audio 10W1v2, co byscie polecili?
I jaka skrzynia otwarta czy zamknieta?
DLS W310
JL Audio 10w1v2
Zastanawiam sie pomiedzy DLS W310 lub JL Audio 10W1v2, co byscie polecili?
I jaka skrzynia otwarta czy zamknieta?
DLS W310
JL Audio 10w1v2
Jeszcze niedawno miałem podobny "problem" (dołożyłbym jeszcze uDimensionJR1004 do tych co wymieniłeś) , a kupiłem .....IT08 . Gdybym miał Golfa jak Ty to praktycznie wcale by nie było tego "problemu" ale przy moim specyficznym aucie(kubatura) trochę ryzykuję ,bo 8" ,to tylko 8" pomimo faktu iż nie słyszałem o negatywnych komentarzach na temat IT ...........no dobra Darecki się skarżył ........ale jemu nawet 12" nie starczają .
PS; czy obawy były słuszne napiszę dopiero pod koniec tygodnia ,bo tradycyjnie Poczta sobie jajca robi i paczka z Redy chyba przez Węgry idzie
PS: tego JLa bym skreślił na starcie ,bo nawet w Closecie się gubi (jeśli słuchałbyś HH ,R&B to nie było by to ,aż tak istotne )........ poza tym wymienione w tym temacie głośniki prezentują podobny poziom ..........pod twoją muzę polecałbym jednak aplikować je Closed (tylko ze wiadomych powodów IT08 polecam w BR).
PS; czy obawy były słuszne napiszę dopiero pod koniec tygodnia ,bo tradycyjnie Poczta sobie jajca robi i paczka z Redy chyba przez Węgry idzie
PS: tego JLa bym skreślił na starcie ,bo nawet w Closecie się gubi (jeśli słuchałbyś HH ,R&B to nie było by to ,aż tak istotne )........ poza tym wymienione w tym temacie głośniki prezentują podobny poziom ..........pod twoją muzę polecałbym jednak aplikować je Closed (tylko ze wiadomych powodów IT08 polecam w BR).
Dodam ,że "nowy właściciel" mojego RE10 najpierw go słuchał ,a potem dopiero zdecydował się na zakup ..........no i ,że też ma "tylko juniora" pod niego .
Głośnik bardzo fajny ,łatwy do napędu ,małą budę potrzebuje ,a jak gra .........nisko ,potężnie ,potrafi pomasować ,chociaż do "szybkiego bitu" raczej się mniej nadaje .......czarna muza (HH,R&B) jest jego żywiołem ..........no ale nie zapominajmy ,że kosztuje tylko 299zł ,więc nie ma się co doszukiwać ..........uniesień .
PS: dla tych co spytają : Jak był taki dobry ,to dlaczego zmieniłeś ? ............lubię eksperymenty i pewnie na nowym nabytku (IT08) nie skończę mojej "przygody" z CA ......kurcze nawet jeszcze IT nie dojechał ,a już mówię o zmianach ..........choroba jakaś,czy co?
Głośnik bardzo fajny ,łatwy do napędu ,małą budę potrzebuje ,a jak gra .........nisko ,potężnie ,potrafi pomasować ,chociaż do "szybkiego bitu" raczej się mniej nadaje .......czarna muza (HH,R&B) jest jego żywiołem ..........no ale nie zapominajmy ,że kosztuje tylko 299zł ,więc nie ma się co doszukiwać ..........uniesień .
PS: dla tych co spytają : Jak był taki dobry ,to dlaczego zmieniłeś ? ............lubię eksperymenty i pewnie na nowym nabytku (IT08) nie skończę mojej "przygody" z CA ......kurcze nawet jeszcze IT nie dojechał ,a już mówię o zmianach ..........choroba jakaś,czy co?