Witam
Mam mały problem z wyborem radia, waham się pomiędzy Alpine CDA 9886r a Clarionem DXZ 778r.
Byłbym wdzięczny za udzieleni mi rady, pomocy w dokonaniu wyboru.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Alpine CDA 9886r czy Clarion DXZ 778r
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Nawet nie powinieneś się zastanawiać i w tym przypadku brać Clariona. Ostatnia seria Alpine po prostu nie gra.Omer pisze:Witam
Mam mały problem z wyborem radia, waham się pomiędzy Alpine CDA 9886r a Clarionem DXZ 778r.
Byłbym wdzięczny za udzieleni mi rady, pomocy w dokonaniu wyboru.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
POzdro
to ja się podepnę do tematu, ten clarion 778r najtanszy nie jest, zastanawiam się czy warto zastanowic się nad zakupem DXZ 578 ? Dodam ,ze obecnie posiadam Alpine CDE - 9870R i jest to wg mnie tragedia, poniewaz wczesniej miałem jakis stary , w dodatku tez z niskiej półki pioneer i grał o wiele lepiej niż ta alpinka. Czy w moim przypadku przesiadka na DXZ 578 ma większy sens, bo myślęże powinienem odczuc wyraźną różniće w porównaniu do tego szajsu co mam obecnie....
Przepraszam autora,ze się wtryniłem do tematu...ale w zasadzie Ty juz odpowiedź otrzymałeś
pozdrawiam
Przepraszam autora,ze się wtryniłem do tematu...ale w zasadzie Ty juz odpowiedź otrzymałeś
pozdrawiam
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
778 zacna maszyna obecnie w tej kwocie ciężko znaleźć jednostkę o takim brzmieniu.
Jest jedno ale nie wszystkim podoba się design i wyświetlacz, reszta to wszystko na +.
Bossman, odczujesz bardzo wyraźną różnicę, ale podjedź i posłuchaj a przynajmniej przetestuj
obsługę bo mi się średnio podoba. Jak ostatnio testowałem uzywkę to ten suwak na środku niepokojąco sie wychylal nie mówiąc o bokach ale góra-dół.
Ale to żecz gustu.
Jest jedno ale nie wszystkim podoba się design i wyświetlacz, reszta to wszystko na +.
Bossman, odczujesz bardzo wyraźną różnicę, ale podjedź i posłuchaj a przynajmniej przetestuj
obsługę bo mi się średnio podoba. Jak ostatnio testowałem uzywkę to ten suwak na środku niepokojąco sie wychylal nie mówiąc o bokach ale góra-dół.
Ale to żecz gustu.
Ostatnio zmieniony sob lut 23, 2008 10:32 przez arti.sa, łącznie zmieniany 1 raz.