Dystans z MDF'u nie pasuje
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Dystans z MDF'u nie pasuje
Przystawiająć dystans z mdf'u do blachy drzwi i robiąc przymiarke z tapicerką ten dystans wg mnie jest za głęboko bo jakieś 3 cm w głąb, jest tak jakby w dziurze, tak ma być czy może zastosować jakieś popdkładki? na zdjęciach u innych urzytwokników wydaje się ze dydtans do którego przykręca sie głosnik jest tylko nieco w głebi zeby zamocować maskownice? Jak to rozwiązać ? Żeby wyglądało to mniej więcej tak ja na zdjęciu musiałbym podłozyćze 2 podkładki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
harrygo1, ja tez sie zgadzam ze tu wygląda dobrze jednak tak jak pisałem na tym zdjeciu dystens nie stykasie bezpośrednio z blachą, jest od niej odsunięty o jakieś 2 cm(zjecie to tylko taka wersja robocza) Wszędzie pisze się ze dystans powinien być przykręcony bezpośrednio do blaczy a tylko w jednym miejscu należy zastosować podkładki ale nie wiem czego wydaje mi sie ze u mnie jest on osadzony zbyt głęboko, co prawda tapicerki jeszcze nie dopiąłem na zatrzaski ale wtedy wejdzie ona tylko o pare milimetró w głąb.Prosze powiedzcie mi jak głeboko są wasze dystanse w odniesieniu do końca tapicerki?
Ostatnio zmieniony śr lut 13, 2008 00:42 przez dudi30, łącznie zmieniany 1 raz.