Mrugająca lampka przy wzmacniaczu

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Cookiemonster
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: Cookiemonster » czw sty 24, 2008 21:54

Wiedziałem że się ktoś doczepi :) ... specjalnie napisałem w cudzysłowiu żeby kolega zrozumiał , bo podejrzewałem że jakbym napisał jak się należy , to by dalej nie wiedział.

Ja dalej jestem przy 20mm2 ...a jak kupi drugi wzmak ..albo dostanie w prezencie głośnik basowy ...albo to i to ,to co wtedy. :)
Ostatnio zmieniony czw sty 24, 2008 21:58 przez Cookiemonster, łącznie zmieniany 1 raz.

Kłamca z dwumetrowymnosem !

doski
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: doski » czw sty 24, 2008 22:47

No skróciłem ten kabel i jest troche lepiej, ale jeszcze się zapala przy basowych kawałkach, ale to już i tak jest głośno w aucie :grin: Tak jak pisałem, jak z czasem przybędzie troche kasy to kupie ten kabel i może coś jeszcze :grin: A narazie zrobie te ustawienia jak napisał powalla i powinno być git.

Wielkie dzięki panowie za pomoc!

Awatar użytkownika
Kubus20
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: Kubus20 » pt sty 25, 2008 01:36

Cookiemonster pisze:Wiedziałem że się ktoś doczepi ... specjalnie napisałem w cudzysłowiu żeby kolega zrozumiał , bo podejrzewałem że jakbym napisał jak się należy , to by dalej nie wiedział.
Spox, nie czepiam się, tylko prostuję, bo później ludzie opowiadają głupoty, że tu i tu to wysczytali...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”