Jakie głośniki do MK1 Cabrio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Auto: A6 C5
- Silnik: 2.4
- Kontakt:
Jakie głośniki do MK1 Cabrio
Chciałbym się dowiedzieć, jaki zestaw głośników proponujecie do MK1 Cabrio. Chodzi mi o wymianę starych głośników na nowe, lepiej i czysto grające. Jednym słowem mówiąc: wykręcić stare i zamontować nowe tego samego rozmiaru: bez zmiany okablowania, bez wzmacniaczy itp.
Radio w aucie to ALPINE CDA-9883R
PozdraVWiam
M@rtin
Radio w aucie to ALPINE CDA-9883R
PozdraVWiam
M@rtin
nie ma takich - wymiary jakie były w oryginale są tragiczne i nie gwarantują grania z jakością
wyjście jest jedno (które zresztą polecam, bo sam z niego skorzystałem) - montaż paneli pod głośniki 165mm, wygłuszenie drzwi i montaz elektryki do podnoszenia szyb (bez jej montażu, nie podniesiesz opuścisz szyby / za długa korbka - będzie zawadzać o panel). W razie pytań pisz. PozdrO
wyjście jest jedno (które zresztą polecam, bo sam z niego skorzystałem) - montaż paneli pod głośniki 165mm, wygłuszenie drzwi i montaz elektryki do podnoszenia szyb (bez jej montażu, nie podniesiesz opuścisz szyby / za długa korbka - będzie zawadzać o panel). W razie pytań pisz. PozdrO
jaką elektrykę masz na myśli, może jakiś link?Łuki pisze:4x6 cali, ale naprawde wywalisz tylko pieniądze w błoto...
panele możesz zrobić własnymi siłami, a alelktryka też majątku nie kosztuje
daj foto jak masz to wykonane chodzi mi o drzwiczki i ewentualny panel sterowania szybami.
też się zgadzam że małe głośniczki nie dają rady i szkoda kupować takie same
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
elektryka uniwersalna z alledrogo - nie narzekam (pomysł wziąłem od nowy13)
panele możesz zamówić u tego gościa z allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=3151684, moje robił jako prototypy, ale nie narzekam - wykonanie pierwsza klasa
a co do podnoszenia szyb - jak skrócisz sobie rączke, to nie musisz kupować elektryki - ale to słaby pomysł
panele możesz zamówić u tego gościa z allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=3151684, moje robił jako prototypy, ale nie narzekam - wykonanie pierwsza klasa
a co do podnoszenia szyb - jak skrócisz sobie rączke, to nie musisz kupować elektryki - ale to słaby pomysł