Podłączenie zmieniarki do seryjnego radia w mk4.

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
X tomicher X
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Podłączenie zmieniarki do seryjnego radia w mk4.

Post autor: X tomicher X » ndz lis 18, 2007 17:04

Posiadam w moim Golfie seryjne radio Beta. Niestety nie widziałem go z drugiej strony i nie jestem do końca przekonany czy bezproblemowo mogę podłączyć do mojego radia poniższej zmieniarki. Bardzo prosiłbym o przesłanie zdjęcia radia lub udzielenie odpowiedzi.

Radio:
Obrazek

Zmieniarka ALPINE CHA-S634:

Obrazek

Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i pomoc.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz lis 18, 2007 17:05 przez X tomicher X, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
malutki
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: malutki » ndz lis 18, 2007 23:12

X tomicher X, kolego to radio bylo montowane w golfie 3, i do tego nie podlaczysz zmienairki. nawet gdybys mial radio z oblsuga zmieniarki to nie umialbys obslugiwac tej alpine. do tej zmieniarki lepiej kup radio od alpine taniej i pewniej bedzie

Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra :-)

Awatar użytkownika
X tomicher X
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: X tomicher X » ndz lis 18, 2007 23:26

Powiem szczerze troche wątpie w twoją hipoteze, chyba ze były modele montowane i w czwórce i w trójce. A nie wydaje mi sie zeby do czwórki montowali seryjnie radia z trójek. Z samochodem dostałem pełną dokumentacje. Mam do niego oryginalną książke z kodami i wszystkim...

Obrazek

Jesteś pewien swoich słów ? Nie chce zmieniać seryjnego radia na inne, w tym cały "chwyt" zeby na seryjnym radiu obsługiwać zmieniare mp3.
Ostatnio zmieniony ndz lis 18, 2007 23:29 przez X tomicher X, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”