Instrukcja PL do BLAUPUNKT Seattle mp74 potrzebna :(
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Instrukcja PL do BLAUPUNKT Seattle mp74 potrzebna :(
Witam.
Poszukuje instrukcji obsługi w j.polskim do Blapunkta mp74 Seattle.
Radio ma dziesiątki ukrytych funkcji i mimo, że mam je jużo d tygodnia i nadal odkrywam to nowe funkcje ale chcialbym wiedzieć do czego one służą
Jeśli ktoś a w .pdf lub w innym formacie to proszę o info na PW.
pozdrawiam
Poszukuje instrukcji obsługi w j.polskim do Blapunkta mp74 Seattle.
Radio ma dziesiątki ukrytych funkcji i mimo, że mam je jużo d tygodnia i nadal odkrywam to nowe funkcje ale chcialbym wiedzieć do czego one służą
Jeśli ktoś a w .pdf lub w innym formacie to proszę o info na PW.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz lis 11, 2007 14:13 przez eneron, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę, że następny kupił radyjko na Allegro z niby gwarancją;-) Ja też tak miałem. U mnie sprzedawca nawet obiecał przesłać instrukcję PL mailem. Podejrzewam, że czekałbym do dzisiaj, ale znalazłem inne wyjście. Wyjście było tylko dlatego, że miałem kolegę, a może raczej znajomego, który prowadził sklep tuningowy w którym między innymi sprzedawał radyjka i przypadek chciał, że miał również takie samo radyjko które kupiłem i otrzymałem wraz z wszystkim co potrzeba instrukcję we wszystkich językach świata prócz polskiego. A dalej to chyba wiadomo ..... trochę wyobraźni i ...... xero za rogiem, co również i Tobie polecam. Niestety innego wyjścia nie było. Po przekopaniu całego netu, emula, torrenta, 4shared itp. okazało się, że jest to jedyna i najskuteczniejsze wyjście
Pozdrawiam i powodzenia
Pozdrawiam i powodzenia
Tak, zakupione na Allegro (nowe okolo 2 tys zl wiec bym nowego w zyciu nie kupił za taka kase) na aukcji było opisane, że używane, bez gwarancji, sprawne w 100% oraz do radia jest półkieszeń i to tylezmick pisze:Widzę, że następny kupił radyjko na Allegro z niby gwarancją;-)
Więc ja do kolesia z Allegro nie mam pretensji bo nie obiecywał mi po aukcji złotych gór
Kurcze ale taki model już nie jest produkowany no i nie ma skąd wziać tej instrukcji A radyjko ma mega dużo funkcji, których bez instrukcji nie sposób poznać :/
Tym samym podbijam mój temat do góry bo może akurat ktoś bedzie posiadał w wersji elektornicznej i przeczyta mój post
Ostatnio zmieniony pn lis 12, 2007 22:09 przez eneron, łącznie zmieniany 1 raz.
witam,
potrzebowałbym kody do Philipsa alpha IV (bedzie jeździło w zakupionym t4
VWZ6Z1R193564
1H 035 156
9022 215 87719 04
003 9420 1193564
szukałem po kalkulatorach ale muszę się przyznać ze z elektroniki jestem noga pomóżcie klubowicze
Aha i jeszcze jedno wiecie może czy w tym modelu radia można jakoś zmienić kolor wyświetlania?
pozdrawiam
potrzebowałbym kody do Philipsa alpha IV (bedzie jeździło w zakupionym t4
VWZ6Z1R193564
1H 035 156
9022 215 87719 04
003 9420 1193564
szukałem po kalkulatorach ale muszę się przyznać ze z elektroniki jestem noga pomóżcie klubowicze
Aha i jeszcze jedno wiecie może czy w tym modelu radia można jakoś zmienić kolor wyświetlania?
pozdrawiam