Instrukcja PL do BLAUPUNKT Seattle mp74 potrzebna :(

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
eneron
Nowicjusz
Nowicjusz

Instrukcja PL do BLAUPUNKT Seattle mp74 potrzebna :(

Post autor: eneron » ndz lis 11, 2007 14:05

Witam.

Poszukuje instrukcji obsługi w j.polskim do Blapunkta mp74 Seattle.
Radio ma dziesiątki ukrytych funkcji i mimo, że mam je jużo d tygodnia i nadal odkrywam to nowe funkcje ale chcialbym wiedzieć do czego one służą :(

Jeśli ktoś a w .pdf lub w innym formacie to proszę o info na PW.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz lis 11, 2007 14:13 przez eneron, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mirekmiro
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Mirekmiro » ndz lis 11, 2007 15:01

na allegro lub ebay napewno bedzie,bo tak to widze tylko angielska lub niemiecka

Awatar użytkownika
powalla
_
_

Post autor: powalla » ndz lis 11, 2007 15:52

Może wybierz się do MM (saturn itp. ) i "pobajeruj" ,że Cię interesuje to radio itd. . Pożyczyć Ci jej nie pożyczą (xero itd.) ale poczytać pewnie pozwolą ......o ile będą takie radia mieć na stanie.Spróbować warto.

Awatar użytkownika
zmick
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: zmick » ndz lis 11, 2007 21:26

Widzę, że następny kupił radyjko na Allegro z niby gwarancją;-) Ja też tak miałem. U mnie sprzedawca nawet obiecał przesłać instrukcję PL mailem. Podejrzewam, że czekałbym do dzisiaj, ale znalazłem inne wyjście. Wyjście było tylko dlatego, że miałem kolegę, a może raczej znajomego, który prowadził sklep tuningowy w którym między innymi sprzedawał radyjka i przypadek chciał, że miał również takie samo radyjko które kupiłem i otrzymałem wraz z wszystkim co potrzeba instrukcję we wszystkich językach świata prócz polskiego. A dalej to chyba wiadomo ..... trochę wyobraźni i ...... xero za rogiem, co również i Tobie polecam. Niestety innego wyjścia nie było. Po przekopaniu całego netu, emula, torrenta, 4shared itp. okazało się, że jest to jedyna i najskuteczniejsze wyjście ;-)

Pozdrawiam i powodzenia

Awatar użytkownika
eneron
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: eneron » pn lis 12, 2007 22:08

zmick pisze:Widzę, że następny kupił radyjko na Allegro z niby gwarancją;-)
Tak, zakupione na Allegro (nowe okolo 2 tys zl wiec bym nowego w zyciu nie kupił za taka kase) na aukcji było opisane, że używane, bez gwarancji, sprawne w 100% oraz do radia jest półkieszeń i to tyle :)
Więc ja do kolesia z Allegro nie mam pretensji bo nie obiecywał mi po aukcji złotych gór :smoke:

Kurcze ale taki model już nie jest produkowany no i nie ma skąd wziać tej instrukcji :( A radyjko ma mega dużo funkcji, których bez instrukcji nie sposób poznać :/

Tym samym podbijam mój temat do góry bo może akurat ktoś bedzie posiadał w wersji elektornicznej i przeczyta mój post :pub:
Ostatnio zmieniony pn lis 12, 2007 22:09 przez eneron, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mirekmiro
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Mirekmiro » pn lis 12, 2007 22:18

sciagnij ta angielska ,najwyzej slownik i do dziela nie wiem nad czym sie tu zastanawiac chyba lepsze to niz nic

Awatar użytkownika
BLU 404
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: BLU 404 » pt gru 07, 2007 15:20

witam,
potrzebowałbym kody do Philipsa alpha IV (bedzie jeździło w zakupionym t4 :)
VWZ6Z1R193564
1H 035 156
9022 215 87719 04
003 9420 1193564

szukałem po kalkulatorach ale muszę się przyznać ze z elektroniki jestem noga pomóżcie klubowicze

Aha i jeszcze jedno wiecie może czy w tym modelu radia można jakoś zmienić kolor wyświetlania?

pozdrawiam

Awatar użytkownika
axmax
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: axmax » śr kwie 23, 2008 15:41

Witam.
Z góry przeparaszam za odkopywanie starego tematu. Również potrzebuję instrukcji do Seattle MP 74.
Proszę również o schemat podłączenia kostki zasilania, głośników oraz RCA.
Proszę o pomoc.

pozdrawiam

[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=113558[/url]Moje skromne MK3...zapraszam[/url]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”