Pytanko jak w temacie.
Jak się dobrać do głośników w MK3 na desce?
Czy trzeba od spodu je wykręcać (spod deski)czy jakoś się da wyjąć od góry(nie chcę nic podważać na siłę bo pognę tą maskownicę a to kiepsko wygląda)
Wstępnie się przymierzam do tego-bo mi nie gra ten nad licznikiem- więc czekam na sugestie
Pozdrawiam
Jak się dobrać do głośników w MK3 ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
Wyciągnięcie dokładnie jak kolega wyżej napisał ale będę strzelał że nie tam tkwi problem nie grania głośnika.
Sprawdzić oczywiście powinieneś zamień miejscami głośniki i będziesz wiedział że oba grają, a uszkodzeniu prawdopodobnie uległ łącznik w głośniku w drzwiach zaśniedział lub coś w tym stylu i pewnie tam znajdziesz rozwiązanie wystarczy zdjąć tapicerkę z drzwi i zdjąć wtyki z głośników obskrobać nieco styki prysnąć WD i powinno być OK
Oczywiście zakładam że masz oryginalną instalację audio.
Ale najpierw sprawdź same głośniki w podszybiu zamieniając je miejscami, jeśli się okaże że po prawej stronie oba działają a po lewej żaden przejdź do czynności które wyżej opisałem.
Jeśli nie masz oryginalnej instalacji powodów może być więcej.
Sprawdzić oczywiście powinieneś zamień miejscami głośniki i będziesz wiedział że oba grają, a uszkodzeniu prawdopodobnie uległ łącznik w głośniku w drzwiach zaśniedział lub coś w tym stylu i pewnie tam znajdziesz rozwiązanie wystarczy zdjąć tapicerkę z drzwi i zdjąć wtyki z głośników obskrobać nieco styki prysnąć WD i powinno być OK
Oczywiście zakładam że masz oryginalną instalację audio.
Ale najpierw sprawdź same głośniki w podszybiu zamieniając je miejscami, jeśli się okaże że po prawej stronie oba działają a po lewej żaden przejdź do czynności które wyżej opisałem.
Jeśli nie masz oryginalnej instalacji powodów może być więcej.
"Nie kłuć się z głupkiem bo ludzie mogą pomylić kto jest kto"
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: