głośniki na przód do mk 3 do 150 zł
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
głośniki na przód do mk 3 do 150 zł
chciałbym kupić sobie jakieś głośniki do przednich drzwi i podpiąć je pod wzmacniacz . poradzcie mi jakiś komplet głosników do 150 zł zeby to ładnie grało. na tylniej półce mam blaupunkt i też są podpiete pod wzmacniacz to może na przód też blaupunkt a może coś innego żeby sie tylko nie gryzło . proszę o jakas radę .
Waja12
Poczytaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... a026d00668 i zobacz jak powinny wyglądać drzwi przygotowane do montażu głośników ....................tylko ,że te twoje 150zł właśnie wystarczyłyby na takie "zrobienie" drzwi i to tak "amatorsko" (taśma dekarska itd. ).Ja namawiam cię do inwestycji w drzwi ,bo to podstawa dobrego dźwięku w aucie .
PS: jeśli nie zamierzasz się w "to" bawić ,to kup sobie np.Blaupunkty GTC ,VelocityV6 i miej to z głowy,róznicy nie usłyszysz wieszając wofery na tapicerce.
PS: jeśli nie zamierzasz się w "to" bawić ,to kup sobie np.Blaupunkty GTC ,VelocityV6 i miej to z głowy,róznicy nie usłyszysz wieszając wofery na tapicerce.