Jak wyjac radio w golfie mk3?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jak wyjac radio w golfie mk3?
radio chyba seryjne Blaupunkt na ksety jeszcze!! :green_fuck: i chciałem wyjac i zamontowac swego soniaczka ale nawet nie drgnie jak ciagne!jest jakis sposób?czy siedzi na zaczepach jakis?
ryłkołak, najlepiej jakbys probowal wyjac takimi specjalnymi zaczepami ktore sie dostaje przy kupnie nowego radia,a jak tego nie masz to sporobuj w takie otworki po bokach wsadzic pilniczki do paznokci i moze wyjdzie..a jak nie to sciagnij takie oslonki obok radia (platikowe elementy , jeden z prawej strony, i dwa z lewej) pod nimi sa sruby i odkrec je..mozesz tez odkrecic sruby za wlotami powietrza i wtedy bedzie luzna ta konsola w ktorej siedzi radio i bedzie mozna srubokretami podwazac, wypychac itp..sam walczylem z tym 2dni temu ale udalo sie...ciezko ale poszlo....ciekawe czy u Ciebie tez nowe radio nie bedzie chcialo wejsc, u mnie bylo strasznie malo miejsca z tylu na kostke i musialem ja jakos wpychac pod spod tej wneki a jak sie udalo, to wepchanalem radio i mam nadzieje, ze nie bede musial go wiecej wyjmowac