Witam!
Jestem nowy na tym forum! Witam wszystkich serdecznie!
Moje pytanie brzmi czy da się podłączyć CD player takiego typu jak na tej aukcji http://allegro.pl/item253383131_vw_seat ... lane_.html oczywiście po odpowiednim przerobieniu kabli do radia JVC które ma wyjście na zmieniarkę? Zależy mi na CD playerze który wejdzie do kieszeni DIN.
Pozdrawiam serdecznie!
oryginalny cd player VW i radio JVC
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
"Sugerujesz, że da się przerobić?"
Ten link ,który podałem ,to najbardziej "rozbudowana" stronka o takich rzeczach jak wszelkiego rodzaju przejściówki,gniazda,wtyki itd. .Jełśi tam nie ma ,to chyba nigdzie nie znajdziesz ..........trochę przesadziłem z tym "nigdzie" ale ciężko będzie.
Po co ci taki "wynalazek" ? Jakie masz to radio JVC? Może "zwykła" zmieniarka starczy?
Ten link ,który podałem ,to najbardziej "rozbudowana" stronka o takich rzeczach jak wszelkiego rodzaju przejściówki,gniazda,wtyki itd. .Jełśi tam nie ma ,to chyba nigdzie nie znajdziesz ..........trochę przesadziłem z tym "nigdzie" ale ciężko będzie.
Po co ci taki "wynalazek" ? Jakie masz to radio JVC? Może "zwykła" zmieniarka starczy?