system nokia w golfie III
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
system nokia w golfie III
witam, na wstepie chcialem powiedziec ze czytalem kilka tematow na ten temat ale nie do konca jestem pewien w kilku rzeczach. mam radio KENWOOD KDC-W534UA i skrzynke nokii w bagazniku z tym ze jest ona nie podlaczona. nie mam pojecia jak sie do tego zabrac a po przeczytaniu innych postow tym bardzeij nie zamierzam sie do tego zabierac samemu. koles u mnie w miescie prowadzacy sklep z monatrzem alarmow car audio itp . powiedzail ze moze mi to zamontowac za 80 zl.........tylko ze nie gwarantuje ze to bedzie w ogole dzialac ;] dlatego wlasnie chcialem was zapytac czy jest sens probowac montowania tego oryginalnego sprzetu czy lepiej kupic cos po prostu nowego.....osobisice wole 1 opcje- wiadomo duzo taniej. czy w ogole to radio ma szanse wspoldzialac z ta skrzynka basowa? i czy to ile sobie liczy ten monter nie jest troche za drogo. prosze o odrobine wyrozumialosci w odpisywaniu na moj post, nie kazdy jest specjalista od audio ;]
-
- Forum Master
- Kontakt:
z tego co zrozumailem chodzilo mu zebym nie mial pretensji jak ten subwoofer jest zepsuty i nie bedize dzialalo ;] i tu wlasnie pytanie czy mozna to jakos sprawdzic czy jest sprawny?;] klient na moje pytanie odpowiedzial jedynie ze mozna podpinajac do innego samochodu z takim samym systemem;] a co z odpowiedzia na moje pytanie z 1 postu?;]
Ostatnio zmieniony czw paź 11, 2007 19:03 przez vendir, łącznie zmieniany 1 raz.
mowilem ci kiedys wpadnij do nas na spota to ci to zrobimy bo mam ten sam sprzet ale jesli nie miales czasu no to wiesz ... zawsze mozesz podjechac w kazdy piatek na obi od 19 i sie zapytac oto mnie obecnie nie ma w polsce ale jakbys wczesniej sie zdecydowal z tym to nie bylo by problemu najpierw bysmy sprawdzili pozniej podlaczyli ... pozdrawiam
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
no widzisz jaki ten swiat maly mowie ci podjedz tam zapytaj sie o Brosa (mk4 cabrio) on bedzie wiedzial jak to podlaczyc bo on u siebie podlaczal to cale cudo a tak pozatym zajrzyj do mnie na stronke o moim pozdrawiam
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow