system nokia w golfie III

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

vendir
Nowicjusz
Nowicjusz

system nokia w golfie III

Post autor: vendir » czw paź 11, 2007 14:32

witam, na wstepie chcialem powiedziec ze czytalem kilka tematow na ten temat ale nie do konca jestem pewien w kilku rzeczach. mam radio KENWOOD KDC-W534UA i skrzynke nokii w bagazniku z tym ze jest ona nie podlaczona. nie mam pojecia jak sie do tego zabrac a po przeczytaniu innych postow tym bardzeij nie zamierzam sie do tego zabierac samemu. koles u mnie w miescie prowadzacy sklep z monatrzem alarmow car audio itp . powiedzail ze moze mi to zamontowac za 80 zl.........tylko ze nie gwarantuje ze to bedzie w ogole dzialac ;] dlatego wlasnie chcialem was zapytac czy jest sens probowac montowania tego oryginalnego sprzetu czy lepiej kupic cos po prostu nowego.....osobisice wole 1 opcje- wiadomo duzo taniej. czy w ogole to radio ma szanse wspoldzialac z ta skrzynka basowa? i czy to ile sobie liczy ten monter nie jest troche za drogo. prosze o odrobine wyrozumialosci w odpisywaniu na moj post, nie kazdy jest specjalista od audio ;]

Slavwek.ie
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Slavwek.ie » czw paź 11, 2007 15:32

Witam.
jedna rzecz mnie zastanawia, skoro fach chce wziąć za to 80pln a nie daje gwarancji że to będzie działać to po co wogóle ma grzebać? za co w takim razie te 80pln, za dobre chęci??

Awatar użytkownika
Kubus20
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: Kubus20 » czw paź 11, 2007 17:20

Slavwek.ie za czas poświęcony grzebaniu :grin: . Przecież czas to pieniądz :helm:

vendir
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: vendir » czw paź 11, 2007 19:01

z tego co zrozumailem chodzilo mu zebym nie mial pretensji jak ten subwoofer jest zepsuty i nie bedize dzialalo ;] i tu wlasnie pytanie czy mozna to jakos sprawdzic czy jest sprawny?;] klient na moje pytanie odpowiedzial jedynie ze mozna podpinajac do innego samochodu z takim samym systemem;] a co z odpowiedzia na moje pytanie z 1 postu?;]
Ostatnio zmieniony czw paź 11, 2007 19:03 przez vendir, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Damilo
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Damilo » czw paź 11, 2007 20:01

mowilem ci kiedys wpadnij do nas na spota to ci to zrobimy bo mam ten sam sprzet :) ale jesli nie miales czasu no to wiesz ... zawsze mozesz podjechac w kazdy piatek na obi od 19 i sie zapytac oto mnie obecnie nie ma w polsce ale jakbys wczesniej sie zdecydowal z tym to nie bylo by problemu :) najpierw bysmy sprawdzili pozniej podlaczyli ... pozdrawiam :)

viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow :blush:
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+ :bigok:

vendir
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: vendir » czw paź 11, 2007 20:15

hahahha kazdego sie spodziewalem ale nie ciebie ze odpiszesz;D wtedy mialem impreze u kumpla wiec chyba rozumiesz ;]

Awatar użytkownika
Damilo
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Damilo » czw paź 11, 2007 20:50

no widzisz jaki ten swiat maly :D mowie ci podjedz tam zapytaj sie o Brosa (mk4 cabrio) on bedzie wiedzial jak to podlaczyc bo on u siebie podlaczal to cale cudo :) a tak pozatym zajrzyj do mnie na stronke o moim :) pozdrawiam :D

viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow :blush:
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+ :bigok:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”