PIONEER 9400MP problem z wyswietlaczem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
PIONEER 9400MP problem z wyswietlaczem
Witam.Nie dawno zakupilem radyjko PIONEER 9400MP(jak wyzej) i bardzo mi sie podoba.Chodzi tez dobrze ale nurtuje mnie jeden problem.Kupujac to radyjko bylem przekonany ze posiada ono niebieski wyswietlacz a przyszlo z zielonym. Dowiadywalem sie u roznych ludzi ktorzy mowili mi ze nie bylo takich modeli z zielonym wyswietlaczem.Wiec moje pytanie brzmi czy da sie to jakos przelaczyc??Czy to moze jakies inne radyjko?? Czy co mam o tym mysle.Z gory dzieki.
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 18:05 przez mcgiwerr, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Witam.
Ten Pionek nie ma zmiany koloru wyświetlacza, jedynie da radę zmienić kolor przycisków, ale tego nie jestem pewien.
Starsze modele miały wyświetlacze OEL w odcieniu zielono-niebieskim, typowo niebieskie nie było. Dopiero nowe modele mają całkowicie niebieskie podświetlenie.
Najlepiej wrzuć fotkę wyświetlacza
Ten Pionek nie ma zmiany koloru wyświetlacza, jedynie da radę zmienić kolor przycisków, ale tego nie jestem pewien.
Starsze modele miały wyświetlacze OEL w odcieniu zielono-niebieskim, typowo niebieskie nie było. Dopiero nowe modele mają całkowicie niebieskie podświetlenie.
Najlepiej wrzuć fotkę wyświetlacza