Wzmacniacz Gelhard Indy 360W i do tego taka skrzynka ??

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
wicher123
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Wzmacniacz Gelhard Indy 360W i do tego taka skrzynka ??

Post autor: wicher123 » czw sie 30, 2007 15:28

Witajcie mam wzmacniacz Gelhard Indy 360W do tego chce kupic taka skrzynke
Allegro
Czytałem rózne opinie o firmie JBL.Jedni chwala inni gania,wiem tez ze wazne jest polaczenie wzmacniacz i tuba jesli chodzi o firme bo z tym tez roznie bywa,podobno nie kazda firma wzmacniacza+tuby czy skrzynki=efekt fajny.Pod wzmacniacz ten ktory kupilem od kolegi Gelhard Indy 360W byla podpieta tuba basowa JBL i naprawde gralo fajnie.
Teraz sie zastanawiam czy do kwoty ok 400 mozna kupic cos lepszego?Cchialbym skrzynke nie tube.
Wybralem ta ktorej link wam pokazalem,bedzie w miare OK?
Moze inne sugestie i porady,nie chcialbym kasy wywalac w bloto :(

Awatar użytkownika
powalla
_
_

Post autor: powalla » czw sie 30, 2007 16:43

Te skrzynki były dość popularne u sprzedawców JBLa (sklepy CA) ,więc może podjedź do salonu i podłącz ,żeby posłuchać .........lub kup skrzynkę od kolegi,bo najważniejsze jest TWOJE zadowolenie z dźwięku.

PS: taka skrzynka była dobrze oceniona w teście
Obrazek
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 18:27 przez powalla, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wicher123
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: wicher123 » czw sie 30, 2007 18:33

powalla pisze:Te skrzynki były dość popularne u sprzedawców JBLa (sklepy CA) ,więc może podjedź do salonu i podłącz ,żeby posłuchać .........lub kup skrzynkę od kolegi,bo najważniejsze jest TWOJE zadowolenie z dźwięku.
Niestety w miescie w ktorym mieszkam nie ma szans na podlaczenie i sprawdzenie :( tak to juz jest jak sie mieszka w malych miastach :(
Kolega mial Tube JBL i na niej ładnie gralo ja Tuby nie chce bo zajmi mi za duzo miejsca,wole skrzynke...
Wiem ze testy sa OK i chyba zaryzykuje choc mam pewne watpliwosci itp :/
Dzieki za porade

P.S by nie zasmiecac forum moze jeszcze mi ktos poleci kable?? Jest duzo zestawow okablowania do wzmacniacza ale nie wiem jakie mam wybrac??Pomoze ktos ?

[ Dodano: 01 Wrz 2007 11:14 ]
A moze ktos sie spotkal,ma doczynienia z tą skrzynka?

Allegro

Magnat to chyba tez dobra firma??
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 18:37 przez wicher123, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”