Co sądzicie o tym sprzęcie??<PIONEER DEH-P6900IB>
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Witam.
Dobre radio, kupiłem niedawno dla żony do auta i miłe zaskoczenie: Brzmienie bardzo naturalne, dobre wyposażenie (cecha Pioneera) 3xRCA, w miarę czytelny wyświetlacz, porkętło/joystick łatwo daje się opanować, jedyny minus (w moim widzeniu) to niektóre funkcje dostępne są tylko z pilota.
Generalnie polecam.
Dobre radio, kupiłem niedawno dla żony do auta i miłe zaskoczenie: Brzmienie bardzo naturalne, dobre wyposażenie (cecha Pioneera) 3xRCA, w miarę czytelny wyświetlacz, porkętło/joystick łatwo daje się opanować, jedyny minus (w moim widzeniu) to niektóre funkcje dostępne są tylko z pilota.
Generalnie polecam.
to będe sie sprzeczał i to bardzo. Nadal jest przesycenie niskich, do naturalności brakuje jeszcze troche im, niemniej reszta to prawda, radio jest OK. Sprzedałem takich chyba 3 i nie było reklamacji czy zażaleń, nie wspominając o niezadowolonych klientachSlavwek.ie pisze: Brzmienie bardzo naturalne

PS
może będe jeszcze miał 6900 w cenie do 700PLN
-
- Forum Master
- Kontakt:
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Powiem że za tą cenę to nie znajdziesz JVC. Ja mam pionka tyleże 6800 i jak dla mnie kosa. Przmienie jest takie że nie ma nawet co porównywać z JVC za tą kasę. Dodać wystarczy że ma ogrom funkcji, zaczynająć od filtrów górno i dolno przepustowych kończąc na tym, że tylne końcówki można ustawić jako subwoofer.gtibodek pisze:a jak coś tańszego i równie dobrego to JVC
Ja wiem czy fałszywa... Ja tam na wym ciągnę suba SIGNATA 150 i gra naprawe super. Ludzie są zaskoczeni po odsłuchu że wzmaka nie ma.gtibodek pisze:ale moc pisana na nich jest fałszywa
Jak dla mnie to najbardziej brakuje (i jest to chyba jedyna funkcja (przynajmniej w moim)) przycisku ATT w radiu.Slavwek.ie pisze:jedyny minus (w moim widzeniu) to niektóre funkcje dostępne są tylko z pilota.
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
mylisz się kolego a moim zdaniem kupowanie pioneera to strata kasy w tej samej kasie kupisz JVC 331/332/333 i hulają jak złetauka pisze:Powiem że za tą cenę to nie znajdziesz JVC. Ja mam pionka tyleże 6800 i jak dla mnie kosa. Przmienie jest takie że nie ma nawet co porównywać z JVC za tą kasę. Dodać wystarczy że ma ogrom funkcji, zaczynająć od filtrów górno i dolno przepustowych kończąc na tym, że tylne końcówki można ustawić jako subwoofer.
Nisko,szeroko na bogato wiec zjedź mi z drogi szmato