Pomoc w optymalnym wyborze
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Pomoc w optymalnym wyborze
Wygluszanie matami. Co do glosnikow jestem zdecydowany na PB ES-6C, radyjko albo Alpine cda-9847r albo cda-9853r (Oplaca sie montowac lepszy model radia skoro glosniki maja grac na wzmacniaczu?). Kompletnie nie mam pojecia jaki wzmacniacz do tego, najlepiej 2 kanalowy bo skrzyni nie zamierzam montowac i tutaj prosze o wasze opinie i porady (nowy lub uzywany tak zeby bylo dobrze i nie wydawac pieniedzy na parametry ktore mi sie nie przydadza. Z gory dziekuje za pomoc.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Generalnie zawsze opłaca się wkładać lepszy model radia, bo wszystkie komponenty systemu maja wpływ na dźwięk.
I stara zasada, że system gra tak, jak jego najsłabsze ogniwo
Co do radia, to napisz w jakich pieniądzach chcesz je kupić, bo różnica między jednym a drugim modelem, który podałeś jest raczej znacząca
Co do głosników to zgłos się do mnie na priv. Będę je miał trochę taniej niż w sklepach a jesteś z Łodzi czyli bardzo blisko mnie, więc mógłbyś nawet odebrac osobiście.
Co do wzmacniacza, to również musisz określić się z kasą.
I stara zasada, że system gra tak, jak jego najsłabsze ogniwo
Co do radia, to napisz w jakich pieniądzach chcesz je kupić, bo różnica między jednym a drugim modelem, który podałeś jest raczej znacząca
Co do głosników to zgłos się do mnie na priv. Będę je miał trochę taniej niż w sklepach a jesteś z Łodzi czyli bardzo blisko mnie, więc mógłbyś nawet odebrac osobiście.
Co do wzmacniacza, to również musisz określić się z kasą.