witam wszystkich mam takie pytanie .. wie moze ktoś gdzie można dostać takie głośniczki na śląsku ( katowice i okolice ) ??
dzieki za pomoc
gdzie można kupic PB CK6 chrome na śląsku ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
właśnie napisalem tam maila i mi odpisali ze niestety juz ich nie ma w sprzedaży :/
a teraz mam prośbe i pytanie do was .. czy moglbyście polecić coś równie dobrego jak PB CK6 chrome ?? Coś o podobnej cenie .. parametrach itp. itd... bo tamtych raczej juz nie dostane nigdzie ehhh a szkoda
a czy coś takiego
http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 79&pid=945 gralo by rownie dobrze jak PB CK6 ??
dzieki i pozdroo
a teraz mam prośbe i pytanie do was .. czy moglbyście polecić coś równie dobrego jak PB CK6 chrome ?? Coś o podobnej cenie .. parametrach itp. itd... bo tamtych raczej juz nie dostane nigdzie ehhh a szkoda
a czy coś takiego
http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 79&pid=945 gralo by rownie dobrze jak PB CK6 ??
dzieki i pozdroo
Ostatnio zmieniony czw lip 19, 2007 09:10 przez Laik86, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Laik86, jeżeli masz te ok. 400zł to polecić Ci można tylko jedno PB ES6.
Głosniki z poprzedniej serii, które kosztowały grubo ponad 500zł, a teraz są w promocji za 379zł w tym samym sklepie.
Cena taka jak kiedyś za PB CK6 a seria wyższa.
ES6 nie ma konkurentów do 400zł w tym momencie.
A jeśli interesuje Cię nadal CK6 to będę sprzedawał swoje niedługo.
Głosniki z poprzedniej serii, które kosztowały grubo ponad 500zł, a teraz są w promocji za 379zł w tym samym sklepie.
Cena taka jak kiedyś za PB CK6 a seria wyższa.
ES6 nie ma konkurentów do 400zł w tym momencie.
A jeśli interesuje Cię nadal CK6 to będę sprzedawał swoje niedługo.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Jeżeli masz na ES6 to kupuj. Nie będę Cię namawiał na moje, bo sam wychodzę z założenia, że jeśli mam kasę na lepsze klocki to dopłacam i je kupuję.
Co do moich głośników będzie wszystko w ogłoszeniu. W każdym razie jest z nimi wszystko ok(dodatkowow dowód zakupu, pudełko itp.) a ja nie słynę z katowania głosników
Co do moich głośników będzie wszystko w ogłoszeniu. W każdym razie jest z nimi wszystko ok(dodatkowow dowód zakupu, pudełko itp.) a ja nie słynę z katowania głosników