GT III pisze:Zastanówcie się dwa razy z tymi pionkami. Własnie zakończyłem przerabiać problem zakupu radia. Wprawdzie nie słuchałem modelu o którym piszecie ale słuchałem kilka modeli z przedziału 700-1300zł i wszystkie grały tak samo kiepsko. Może lepiej dołożyć parę groszy do najtańszego modelu kenwooda z rca, lub czego kolwiek innego. Podczas swoich zakupów brałem pod uwagę clariona, alpine, jvc, kenwoda i pioneera w przedziale 600-1000 zł i stwierdzam że pioneery grały zdecydowanie najgorzej. Potworne zniekształcenia w średnicy słychać było nawet na tanich dwudrożnych głośniczkach za 100zł.
Pzdr
Dziś zamontowałem w VW Bora Kenwooda KDC-W4537UA za 519zł + USB 1gb i powiem wam, że radyjko na seryjnych głośnikach gra rewelacyjnie!!! Można śmiało rozgłaszać bez zniekształceń, nawet nie myślałem, że tak głośno i czysto mogą grać oryginalne głośniki

Uprzedzam, że basik jest trochę twardszy niż np. w JVC więc dobrze by było zapodać suba, ale poza tym jest wszystko lux. W sumie to głośniki w drzwiach nie dadzą pomruku basowego. Radyjko ma 1xRCA 2,5V z możliwością przełączenia na Subwoofer i wbudowane filtry HP i LP. Z czystym sumieniem polecam to radyjko i uważam, że jak na taką kwotę jest to rewelacyjny wybór. Obsługa intuicyjna JEDNYM pokretłem-joystickiem, USB, i ta moc!!!.
Zapomnijcie o Pioneer'ach i o Alpinach w tej cenie.
Pozdrawiam.