KOD DO RADIA W MOIM GOFRZE II????PROSZE O POMOC!!!!!!!!!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
KOD DO RADIA W MOIM GOFRZE II????PROSZE O POMOC!!!!!!!!!
MAM PROBLEM Z RADIEM! CHCIAŁEM UŻYĆ OSTATNIO ZAPALNICZKI I NIESTETY PO WCIŚNIĘCIU NIE WYSKOCZYŁA CO SPOWODOWAŁO JAKIEŚ ZWARCIE I PRZEPALIŁO BEZPIECZNIK OD RADIA! PO WYMIANIE TEGO BEZPIECZNIKA ZA GROSZE, RADIO Z POWROTEM ZACZĘŁO DZIAŁAĆ ALE TYLKO ŚWIECIĆ, I POJAWIŁ SIĘ NAPIS "SAVE", NIC PO ZA TYM NIE DZIAŁA, DOWIEDZIAŁEM SIE ŻE TRZEBA WPISAĆ JAKIŚ KOD! TYLKO NIE MAM POJĘCIA SKĄD MAM GO WZIĄĆ, NIC NIE MA W DOKUMENTACH SAMOCHODU CO MOGŁO BY PRZYPOMINAĆ KOD! WIĘC ZWRACAM SIĘ Z OGROMNĄ PROŚBĄ, POMÓŻCIE!!!!!!!Z GÓRY DZIEKI!! I jeszcze jedno jak sie wpisuje ten kod??
problem z kodem
witam,
mam podobny problem z radiem, auto kupione z Niemiec, a bez kodu radio nie dziala.
Jezeli mozecie pomoc bede szalenie wdzieczny, bo nie rozumiem tych kalkulatorow do radia.
radio blaupunkt alfa cc Z1Z1T7111133
za wszelka pomoc dziekuje z gory
mam podobny problem z radiem, auto kupione z Niemiec, a bez kodu radio nie dziala.
Jezeli mozecie pomoc bede szalenie wdzieczny, bo nie rozumiem tych kalkulatorow do radia.
radio blaupunkt alfa cc Z1Z1T7111133
za wszelka pomoc dziekuje z gory