JAKIE DO DRZWI - Mk III
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
JAKIE DO DRZWI - Mk III
Witam. Chcę zmienić standardowe głośniki w moim golfie III 3d i nie wiem jakie kupić. Nie będę sie bawił w głosniki na tylnej półce bo już sie tu naczytałem że to kicha . Wolę coś lepszego w drzwi włożyć . Moje pytanie jest więc takie - jakie kupić głośniki do drzwi 2 czy 3 drożne? Które dadzą lepszy dźwiek i efekt?
pozdro
pozdro
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Co do środków to jeszcze nie wiem jakim będę dysponował budżetem na ten cel. A co polecacie? To nie ma byc jakis wyuzdany system, ale cos co będzie dobrze grało a nie trzeszczało Nie jestem specjalnym audiofilem więc zadowoli mnie dźwięk lepszy niż z seryjnych głosników. Na te chciałem przeznaczyć około 200 zł, ale widze że koszty już urosną .
pozdro i dzieki za zainteresowanie
pozdro i dzieki za zainteresowanie
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Boschmann czy lepiej może Magnat? Kurcze już sam nie wiem . Poza tym napiszcie czy to w końcu mają być głośniki 2 czy 3 drożne. System odseparowany - czyli jakies głośniki na słupku jak proponujecie to o co tu chodzi. Wtedy w drzwi musze włożyć basy i średnie, a na słupku soprany? Ale wtedy po co tak kombinowac jak na półce są jeszcze jakies brzęczyki? Już nic z tego nie qmam. Może ktos powoli i łopatologicznie wytłumaczy mi co będzie dobre
dzięki za zainteresowanie
dzięki za zainteresowanie
To po co w tym systemie są te głosniczki na kokpicie? I jeszcze jedno - midibass to znaczy bass+średnie? Czy co? Czyli jak dobrze zrozumiałem to bas+średnie do drzwi, soprany przy lusterku, ale za cholere nie wiem po co wtedy będą te przy przedniej szybie .
Pozdro i sory, że tak zawracam dupe, ale chciałbym żeby to jakoś grało więc pytam
Pozdro i sory, że tak zawracam dupe, ale chciałbym żeby to jakoś grało więc pytam