można oceniać efekt końcowy

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

odkurzony bo cały był w sierści mojego pieska, obiciówka oczywiście czarna, w niektórych miejscah przesadziłem z klejem i mu kurde leciutko wyszedł ale na to pomógł marker
 odkurzony bo cały był w sierści mojego pieska, obiciówka oczywiście czarna, w niektórych miejscah przesadziłem z klejem i mu kurde leciutko wyszedł ale na to pomógł marker 

Wpadłem do sklepu firmowego NOVITA w ZG, producent wykładzin i przy mnie przywieźli rolke. Kolo odciął mi kawałek 1,45m x 0,9m za 10złKubus20 pisze:Skąd brałeś materiał na obicie
 cena normalnie m2 to 16zł
 cena normalnie m2 to 16zł

Sparta - Falubaz - Wybrzeże <--- Niekończońce się przymierze !!!Łuki pisze:umiłowany w Falubazie ?

urzywałem tokera ale zszywki powyciągałem po wyschnieciu kleju. A ścianka nie jest pod kątem przystosowanym do oparcia, niema takiej potrzeby. Bardziej mi zależało na położeniu lekko przedniej ścianki (
 urzywałem tokera ale zszywki powyciągałem po wyschnieciu kleju. A ścianka nie jest pod kątem przystosowanym do oparcia, niema takiej potrzeby. Bardziej mi zależało na położeniu lekko przedniej ścianki (  dla pomysłopodrzucacza
 dla pomysłopodrzucacza  ) Jutro wrzuce sub'a do bagażnika to zrobie foto.
 ) Jutro wrzuce sub'a do bagażnika to zrobie foto.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości