[Radio] 2 DIN?

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
ćwikła
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Posty: 977
Rejestracja: pt gru 24, 2004 10:58
Kontakt:

Re: Radio 2din??

Post autor: ćwikła » pt cze 17, 2011 21:11

jhosef pisze:Za dużo modeli ze zdejmowanym panelem nie znajdziesz. Ja z markowych znam tylko to:
http://www.pioneer.eu/pl/products/25/11 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Reszta to chińszczyzna.
Kenwood DNX7260BT


ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6

Awatar użytkownika
pawel934
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 106
Rejestracja: pt gru 17, 2010 21:30

[Radio] 2 DIN?

Post autor: pawel934 » pn cze 20, 2011 17:39

Witajcie,

Mam ochotę założyć radio 2 DIN do mojego mk5. Wtępnie moją uwagę przyciągnął Pioneer AVH-3300BT. Co o nim sądzicie? I czy różni się czymkolwiek od modelu AVH-3200BT? 3200 jest trochę tańszy i nie mogę doczytać, jaka jest między nimi różnica.

Pozdrawiam,
Paweł


teraz BMW 130i: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=527834" onclick="window.open(this.href);return false;

były mk5: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p4871644" onclick="window.open(this.href);return false;

BMW 130i, BMW E36, Peugeot 406

kuba_1991
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 20
Rejestracja: ndz sie 19, 2007 18:56
Lokalizacja: POznań

[Radio] 2 DIN?

Post autor: kuba_1991 » ndz cze 26, 2011 13:25

Co powiecie o tym modelu JVC: http://allegro.pl/jvc-kw-xr411-2din-usb ... 40912.html" onclick="window.open(this.href);return false; ? Chciałbym go założyć do Bory. Pytanie czy nie trzeba jakiś dodatkowych kabli itp.



JacekTDI
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 366
Rejestracja: ndz sie 08, 2010 12:34
Lokalizacja: Jaworzno

[Radio] 2 DIN?

Post autor: JacekTDI » pn cze 27, 2011 14:28

Ktoś na forum to miał załozone pod seryjną instalację i seryjne głośniki, nie narzekał, ale jak to się mówi najlepiej najpierw sprawdzic, a potem kupowac;)



Awatar użytkownika
Jeżu
VW Baron
VW Baron
Posty: 3388
Rejestracja: wt sie 05, 2008 14:35
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Kontakt:

[Radio] 2 DIN?

Post autor: Jeżu » pn gru 05, 2011 23:02

wszystko fajnie z tymi radiami a pomyślał ktoś żeby przed polskimi złodziejami radio uchronić i żeby szyb też straconej nie mieć... ja szukam takiego radia co ma navi wina...ogołem wszystkie bajery i taki radiem jest eonon 2216 za 1600 ma zdejmowany panel 2 din wgrywasz wszystkie nawigacje a firma chyba usa ??


Był Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf 4 cabrio 1.8 GT
Jest Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Jest a4 b6 cabrio 1.8T BFB

Awatar użytkownika
mjotka
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 32
Rejestracja: pt mar 06, 2009 14:50
Lokalizacja: Orzechowo

[Radio] 2 DIN?

Post autor: mjotka » wt gru 06, 2011 01:58

Pioneer FH P80BT, może ktoś napisać jak to gra? Miałem kiedyś deh-3000mp i grało słabo, to chyba powinno lepiej grać?


z góry dzięki za odp



JacekTDI
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 366
Rejestracja: ndz sie 08, 2010 12:34
Lokalizacja: Jaworzno

[Radio] 2 DIN?

Post autor: JacekTDI » pt gru 09, 2011 22:13

Jeżu pisze: i taki radiem jest eonon 2216 za 1600 ma zdejmowany panel 2 din wgrywasz wszystkie nawigacje a firma chyba usa ??
proszę Cię.... Medion "podobno" jest Made in Germany... a pachnie ryżem z daleka:)



Awatar użytkownika
Jeżu
VW Baron
VW Baron
Posty: 3388
Rejestracja: wt sie 05, 2008 14:35
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Kontakt:

[Radio] 2 DIN?

Post autor: Jeżu » pt gru 09, 2011 23:44

JacekTDI, no oki to znadz mi takie radio na 2 din z zdejmowany panelem...navi.windowsem..pochylanym ekranem itp do 1500 zł :hmm:

zreszta wszystko jak ty to psize pachnie teraz ryżem z daleka :kac:


Był Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf 4 cabrio 1.8 GT
Jest Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Jest a4 b6 cabrio 1.8T BFB

bogib184
Forum Master
Forum Master
Posty: 1438
Rejestracja: czw gru 31, 2009 17:50
Lokalizacja: Pułtusk/Maków Mazowiecki
Kontakt:

Re: [Radio] 2 DIN?

Post autor: bogib184 » sob gru 10, 2011 09:28

A słyszałeś, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego :bajer: Windowsy, Gps i inne wodotryski za 1500 zł, szkoda, że jeszcze kanapek z nutellą to cudo nie robi...



Awatar użytkownika
Jeżu
VW Baron
VW Baron
Posty: 3388
Rejestracja: wt sie 05, 2008 14:35
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Kontakt:

[Radio] 2 DIN?

Post autor: Jeżu » ndz gru 11, 2011 00:14

bogib184, no widzsz szkoda :kac: ale zobaczymy co z tego bedzie a niestać mnie dać za radio 2 koła i wiecnej za markowe...... chyba że znajde pionnera do 1500 zł z podobnymi bajerami pozdro


Był Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf 4 cabrio 1.8 GT
Jest Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Jest a4 b6 cabrio 1.8T BFB

maniula259
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 8
Rejestracja: śr sie 07, 2013 22:52

Re: [Radio] 2 DIN?

Post autor: maniula259 » pt sie 09, 2013 02:00

Chciał bym kupić radio do 800 zł 2 din lub z wysuwanym wyświetlaczem. Do radia bd podpięte 2 wzmacniacze, pierwszy he 4 i napędzał głośniki w drzwiach i boczkach ( 4 głośniki, i drugi he 2 zmostkowany zasilający hertza ds 30. co myślicie o tym zestawie. jakie radio było by odpowiednie ?



Awatar użytkownika
Jeżu
VW Baron
VW Baron
Posty: 3388
Rejestracja: wt sie 05, 2008 14:35
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Kontakt:

[Radio] 2 DIN?

Post autor: Jeżu » pt sie 09, 2013 16:37

maniula259, jak markowe ma być do używane a jak nowe jakieś manta czy ine dziadostwo ??


Był Mk2 1,3 GT
Był JazzBlue 1,6 SR mk4 - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=437292" onclick="window.open(this.href);return false;
Był Passat 3BG Black Magic 1,9 TDi
Był vw Golf 4 cabrio 1.8 GT
Jest Audi A6 c5 1.9 Tdi AVG
Jest a4 b6 cabrio 1.8T BFB

Awatar użytkownika
szefol84
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 108
Rejestracja: sob wrz 23, 2017 22:02
Lokalizacja: Świętochłowice

Re: [Radio] 2 DIN?

Post autor: szefol84 » pn lut 11, 2019 12:52

Odkopuję temat ponieważ ostatni wpis jest z 2013 roku i jestem pewien że od tego czasu na rynku pojawiło się jakieś inne ciekawe radio które siedzi w Golfie IV i ktoś może polecić.



Awatar użytkownika
slawko333
Forum Master
Forum Master
Posty: 1526
Rejestracja: ndz lip 22, 2007 09:16
Lokalizacja: leżajsk
Kontakt:

Re: [Radio] 2 DIN?

Post autor: slawko333 » ndz mar 10, 2019 13:24

Moje radio 2 din jvc juz odmawia posluszenstwa po kilku minutach zanikaja stacje radowie, pow 15 volume rafio sie wylacza, szukajac jakiegos radia 2 din mozna znalesc radia z duzymi wyswietlaczami np takie cos https://allegro.pl/oferta/radio-2din-bt ... 7785778723
https://allegro.pl/oferta/radio-vordon- ... 7748865897
Jest to cos warte?



ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości