zakupilem juz głośniki jak w temacie, mam radio pioneer deh5800, teraz kompletuję materiały na wygłuszenie drzwi i chciałem aby ktoś kto ma pojęcie i zna sie na tych klockach polecił wzmacniacz ktory zasili te głośniki i w przyszłości suba w bagazniku ... (suba chce  w skrzyni zamknietej wiec  tak okolo 200 rms bedzie chyba mial ) nie wiem dokladnie jakie jeszcze kupie ... ale chodzi teraz o wzmacniacz .. naczytalem się o carpower'ach  jedni pisza ze dobry inni ze pala głośniki, ground zero to tez jakies tam minusy wymieniali :p lanzar ?? nie wiem nic na ten temat ... , ogladalem udimension 4x75 rms ale to drogi interes bo 1000 zł, a tyle nie chce wydać na wzmacniacz, max polowe z tego .. nie musi być nowy ! aby był w stanie zasilić  audio
 zakupilem juz głośniki jak w temacie, mam radio pioneer deh5800, teraz kompletuję materiały na wygłuszenie drzwi i chciałem aby ktoś kto ma pojęcie i zna sie na tych klockach polecił wzmacniacz ktory zasili te głośniki i w przyszłości suba w bagazniku ... (suba chce  w skrzyni zamknietej wiec  tak okolo 200 rms bedzie chyba mial ) nie wiem dokladnie jakie jeszcze kupie ... ale chodzi teraz o wzmacniacz .. naczytalem się o carpower'ach  jedni pisza ze dobry inni ze pala głośniki, ground zero to tez jakies tam minusy wymieniali :p lanzar ?? nie wiem nic na ten temat ... , ogladalem udimension 4x75 rms ale to drogi interes bo 1000 zł, a tyle nie chce wydać na wzmacniacz, max polowe z tego .. nie musi być nowy ! aby był w stanie zasilić  audio  dzieki za rady
 dzieki za radyP.S. sorki jeśli temat podobny juz był, ale nie znalazlem satysfakcjonującej odpowiedzi, wszędzie pisze ogolnie

Poza tym szybciej sie glosnik zgubi w wentylowanej niz zamknietej...
  Poza tym szybciej sie glosnik zgubi w wentylowanej niz zamknietej... 

...a aukcje z rodzynkami bądz sprzętem grającym "jakoś", nie idzie ....bo przecież tego ludzie nie kupują..ehh. Więcej odwagi ...Mod nie chce zle dla ciebie na tym forum.... potargować się można z każdym(mikro-dim.JR>Helix)
  ...a aukcje z rodzynkami bądz sprzętem grającym "jakoś", nie idzie ....bo przecież tego ludzie nie kupują..ehh. Więcej odwagi ...Mod nie chce zle dla ciebie na tym forum.... potargować się można z każdym(mikro-dim.JR>Helix)  
  wzmak jest STABILNY przy jednym OHM-ie
 wzmak jest STABILNY przy jednym OHM-ie   nie wysyłałbym mu kasy w ciemno !!!
 nie wysyłałbym mu kasy w ciemno !!!