Ktoś się wybiera

jetta cult rat rost pisze:czy to jest na zgłoszenia ??
 ogolnie sa to wyscigi a przy okazji tego (wiadomo ze przyjedzie pelno autek) zrobi sie spota/zlota
 ogolnie sa to wyscigi a przy okazji tego (wiadomo ze przyjedzie pelno autek) zrobi sie spota/zlota  tak to wyglada
 tak to wyglada  
  tez szczecinek organizowal
 tez szczecinek organizowal 

Kolega pewnie pamięta białe mk2 na bbs ze zlotu w Trzciance ,no to ja nim byłem
 Kolega pewnie pamięta białe mk2 na bbs ze zlotu w Trzciance ,no to ja nim byłem  

Imprezka liga
 Imprezka liga  szczerze to lepsze niz cult style lepiej wam wypalilo
 szczerze to lepsze niz cult style lepiej wam wypalilo 
 motorki tez w ogole szacun dla tych """rajdowcow"""" tam maja ludzie talent i odwage
 motorki tez w ogole szacun dla tych """rajdowcow"""" tam maja ludzie talent i odwage  

) Capri plus ta CRX to uszy pekaja.
) Capri plus ta CRX to uszy pekaja.   no jestem zaskoczony frekwencja na Zlocie.
    no jestem zaskoczony frekwencja na Zlocie.   Tylu autek i takich atrakcji sie nie spodziewalem.
  Tylu autek i takich atrakcji sie nie spodziewalem.    Wielki szacunek dla organizatorow za organizacje Zlotu. Tak trzymac Panowie ! Oby wiecej takich Zlotow.
   Wielki szacunek dla organizatorow za organizacje Zlotu. Tak trzymac Panowie ! Oby wiecej takich Zlotow.    Pozdrawiam
    Pozdrawiam     

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości