Ja tam też widziałam jaszczura i był moim zdaniem trzeźwy. Może za rok ty zorganizujesz taką imprezę ?pawel2062pl pisze:bo jak komuś powiedział był tak zaje**ny, że nie pamięta co się działo... To jest organizacja na zajebistym poziomie ??

Ja tam też widziałam jaszczura i był moim zdaniem trzeźwy. Może za rok ty zorganizujesz taką imprezę ?pawel2062pl pisze:bo jak komuś powiedział był tak zaje**ny, że nie pamięta co się działo... To jest organizacja na zajebistym poziomie ??

Nocne Mary Squad
 Nocne Mary Squad  

, bardzo miła pani
 , bardzo miła pani  pozdrawiam panią
 pozdrawiam panią  . pod spodem fotka
 . pod spodem fotka  owych zacnych pań
 owych zacnych pań 

tak dokładnie po 2 piwach 2 lufach cytrynówy od bzyka,nie wspominając o waniliowej coli od dj tomakostek pisze:Ja również widziałem jaszczura w stanie po spożyciu alkoholu ale co z tego?

jaszczur pisze:co do samych konkurencji,prośba o nie spinanie sięi podchodzenie z dystansem do w/w,ponieważ traktujmy to jako zabawę,bo o to w tym chodzi

O to właśnie chodzibarteKKK03 pisze:jaszczur napisał(a):co do samych konkurencji,prośba o nie spinanie sięi podchodzenie z dystansem do w/w,ponieważ traktujmy to jako zabawę,bo o to w tym chodzi

Nocne Mary Squad
 Nocne Mary Squad  

Impreza mega na MAX
 Impreza mega na MAX

martinezz123 pisze:pawel2062pl dokładnie cos tam z tym konkursem nie poszło , co się stało ?? , dziewczyny faktycznie się przygotowały , kojarzę je nawet mam fotki z nimi stroje zaje*iste miały i pamiętam słowa kolegiJaszczura że nagroda się należy , nawet pani co z nim była powiedziała że stroje bardzo fajne, bardzo miła pani
pozdrawiam panią
. pod spodem fotka
owych zacnych pań
 ... POCZTĄ WYSŁAĆ!
 ... POCZTĄ WYSŁAĆ!  

O ja...to był twój pierwszy zlot pewno? Nie wiem jak możesz mieć pretensje do kogokolwiek, nie było i pewno długo nie będzie lepszej imprezy w PL.pawel2062pl pisze:Na samym początku chciał bym zaznaczyć, iż imprezę spędziłem dobrze w miłym towarzystwie, i w dobrej ekipie..
A dalej już nie będzie za fajnie...
 super bylo to ze palowali do odcinki denerwuje ich auta oni beda remontowac
 super bylo to ze palowali do odcinki denerwuje ich auta oni beda remontowac  
  noi oczywiscie czekam na nasepny zlot a wlepa super kozacko dobrane kolory
 noi oczywiscie czekam na nasepny zlot a wlepa super kozacko dobrane kolory 

i naprawdę bawilismy się od początku do końca i jeszcze jeden dzień dłużej i za rok na pewno się spotkamy pewnie jeszcze w większym składzie
 i naprawdę bawilismy się od początku do końca i jeszcze jeden dzień dłużej i za rok na pewno się spotkamy pewnie jeszcze w większym składzie  , bo z roku na rok pobijamy rekordy frekwencji
, bo z roku na rok pobijamy rekordy frekwencji  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości