[zlot] WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2010 & 2011
- squoka
- Mały gagatek 
- Kontakt:
truckman, post byl o Hotelu w Jarocinie nie w Zerkowie przy zlocie, a ze wiekszosc aut ktore sa na evencie nie am za duzego przeswitu to informujemy o tym jak wyglada dojazd do Hotelu, zeby sie ktos czasami nie zdziwil, jak zarezerwuje sobie Hotel i nie bedzie mogl dojechac do niego wlasnym samochodem, mysle ze nie ma w tym nic dziwnego
Konradzik, moze masz racje i naprawde jestemy slepi i nie umiemy wybierac aut, ale nie pisz tu w jednej osobie, kazde zgloszenie jest przeglosowywane przez wszystkim czlonkow wolfsgruppe,takze nie jest to decyzja jednoosobowa, poza tym nietstey nie Mamy na placu np 300 miejsc a okolo 150, a przyszlo juz okolo 350 zgloszen, takze selekcja jest dosyc ostra i powiem szczerze ze sie nie spodziewalismy az takiej liczby chetnych, co moze i zaowocowalo tym ze na poczatku przeszly auta, ktore moze w pozniejszym etapie zostaly by odrzucone, ale tego juz nie zmienimy

Konradzik, moze masz racje i naprawde jestemy slepi i nie umiemy wybierac aut, ale nie pisz tu w jednej osobie, kazde zgloszenie jest przeglosowywane przez wszystkim czlonkow wolfsgruppe,takze nie jest to decyzja jednoosobowa, poza tym nietstey nie Mamy na placu np 300 miejsc a okolo 150, a przyszlo juz okolo 350 zgloszen, takze selekcja jest dosyc ostra i powiem szczerze ze sie nie spodziewalismy az takiej liczby chetnych, co moze i zaowocowalo tym ze na poczatku przeszly auta, ktore moze w pozniejszym etapie zostaly by odrzucone, ale tego juz nie zmienimy
www.wolfsgruppe.com
						Pełna diagnoza - okulistyczna- bedzie panowie wilkowie po evencie gdy ukażą sie fotki,filmy z tymi rodzynkami i gdy bedą znane opinie znajomych którzy dostąpili zaszczytu towarzyszenia -wilczej grupie-......ale powiem zupełnie szczerze że rokowania są marneCieluś pisze:pewnie masz racje

BRAK ZAPROSZENIA DLA KONRADA I JEGO AUTA ŚWIADCZY O ZUPEŁNYM BEZGUŚCIU EWENTUALNIE NIEZNAJOMOŚCI TEMATU MK4.!!!!!!!!!!!/choć na temat gustu sie nie dyskutuje.....

Dla niego powinniście wysłać zaproszenie dużo wcześniej bez jakiegoś castingu tak jak dla gości nie z PL.
To wasza impreza ,wasze zasady, wasze gusta i gusciki i kazdy to szanuje
 ale wiele straciliście w oczach wielu ludzi tym wyborem a raczej brakiem tego wyboru
 ale wiele straciliście w oczach wielu ludzi tym wyborem a raczej brakiem tego wyboru   
 Udanej zabawy

- squoka
- Mały gagatek 
- Kontakt:
nawet jakbysmy chcieli nie jestesmy sami wstanie wyszukac tych wszystkich aut, dlatego zrobilismy zgloszenia, a w poprzednich edycjach zapraszalismy sami glownie
dzieki tym zgloszeniom wlasnie, przyszly maile od kilku osob nie posiadajacych tematow na zadnych forach, a posiadajacych auta warte pokazania na evencie
Mamy swiadomosc, ze tym zlotem przysparzamy sobie wielu powiedzmy"wrogow"-czytaj osoby niezadowolone z wyboru, ale jednak jest ich duzo duzo mniej niz zwolennikow
niestety, ale jest jak jest i nic tego nie zmieni,trzeba zyc dalej i kontynuowac to co sie zaczelo
i na koniec zgodze sie z twoimi slowami gluszcz- "o gustach sie nie dyskutuje"
kazdy ma inny gust, takze jak ktos ma inny gust i checi to zawsze mozna zabrac sie za organizacje swojej imprezy i zaproszenie na nia, takich aut jakie mu sie podobaja

dzieki tym zgloszeniom wlasnie, przyszly maile od kilku osob nie posiadajacych tematow na zadnych forach, a posiadajacych auta warte pokazania na evencie
Mamy swiadomosc, ze tym zlotem przysparzamy sobie wielu powiedzmy"wrogow"-czytaj osoby niezadowolone z wyboru, ale jednak jest ich duzo duzo mniej niz zwolennikow
niestety, ale jest jak jest i nic tego nie zmieni,trzeba zyc dalej i kontynuowac to co sie zaczelo
i na koniec zgodze sie z twoimi slowami gluszcz- "o gustach sie nie dyskutuje"
kazdy ma inny gust, takze jak ktos ma inny gust i checi to zawsze mozna zabrac sie za organizacje swojej imprezy i zaproszenie na nia, takich aut jakie mu sie podobaja
					Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 10:36 przez squoka, łącznie zmieniany 4 razy.

www.wolfsgruppe.com
						- barteKKK03
- V.I.P. 
gluszcz  - juz sie nie boj  jak zabraknie Ciebie i jakis tam Twoich znajomkow to plakac nie bedziemy. Nie podoba sie to zrobcie sobie swoja wlasna piaskownice i tam sie bawcie swoimi zabawkami, a nie nam tu jedziesz.
 jak zabraknie Ciebie i jakis tam Twoich znajomkow to plakac nie bedziemy. Nie podoba sie to zrobcie sobie swoja wlasna piaskownice i tam sie bawcie swoimi zabawkami, a nie nam tu jedziesz. 
"Dla niego powinniście wysłać zaproszenie dużo wcześniej bez jakiegoś castingu tak jak dla gości nie z PL." - za rok przyjade i wyskocze mu przed domem z tortu z 10 blondynkami, pasuje?
Jak czytam te Twoje posty to mi sie smiac chce jak nie wiem... wez wsiadz w cokolwiek i zobacz troche rzeczywistosci poza Polskimi granicami na zlotach to pogadamy.

jak zabraknie Ciebie i jakis tam Twoich znajomkow to plakac nie bedziemy. Nie podoba sie to zrobcie sobie swoja wlasna piaskownice i tam sie bawcie swoimi zabawkami, a nie nam tu jedziesz.
 jak zabraknie Ciebie i jakis tam Twoich znajomkow to plakac nie bedziemy. Nie podoba sie to zrobcie sobie swoja wlasna piaskownice i tam sie bawcie swoimi zabawkami, a nie nam tu jedziesz. "Dla niego powinniście wysłać zaproszenie dużo wcześniej bez jakiegoś castingu tak jak dla gości nie z PL." - za rok przyjade i wyskocze mu przed domem z tortu z 10 blondynkami, pasuje?
Jak czytam te Twoje posty to mi sie smiac chce jak nie wiem... wez wsiadz w cokolwiek i zobacz troche rzeczywistosci poza Polskimi granicami na zlotach to pogadamy.
					Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 10:48 przez loniek, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				bartol_variant
- Użytkownik 
- Kontakt:
A kim Ty w ogóle jesteś żeby komentować decyzje jury, skoro auto zostało odrzucone, to trudno, ale to trzeba być facetem żeby przyjąć taką decyzje, a nie dzieckiem i urządzać jakieś sceny zazdrości czy gorzkie żale.gluszcz pisze:Pełna diagnoza - okulistyczna- bedzie panowie wilkowie po evencie gdy ukażą sie fotki,filmy z tymi rodzynkami i gdy bedą znane opinie znajomych którzy dostąpili zaszczytu towarzyszenia -wilczej grupie-......ale powiem zupełnie szczerze że rokowania są marneCieluś pisze:pewnie masz racje
BRAK ZAPROSZENIA DLA KONRADA I JEGO AUTA ŚWIADCZY O ZUPEŁNYM BEZGUŚCIU EWENTUALNIE NIEZNAJOMOŚCI TEMATU MK4.!!!!!!!!!!!/choć na temat gustu sie nie dyskutuje.....
Dla niego powinniście wysłać zaproszenie dużo wcześniej bez jakiegoś castingu tak jak dla gości nie z PL.
To wasza impreza ,wasze zasady, wasze gusta i gusciki i kazdy to szanujeale wiele straciliście w oczach wielu ludzi tym wyborem a raczej brakiem tego wyboru

Udanej zabawy
loniek, 
Też nie dostałem zaproszenia , nie piszę tu jako rozgoryczony posiadacz jakiegoś tam vw i chce pominąć jakies złośliwości i animozje /choć mam to na końcu języka/ . ale proponuje Wam byście zapraszali wybrane  auta wcześniej sami .....
 ale proponuje Wam byście zapraszali wybrane  auta wcześniej sami .....
 i niestety musze stwierdzić że większość to tanie tandeciarstwo ,siatex i bedluuki
 i niestety musze stwierdzić że większość to tanie tandeciarstwo ,siatex i bedluuki  oczywiście są tez rodzynki które mam nadzieje że wy wyłowiliscie drogą eliminacji.Mam wrażenie że chodzi wam o to samo co i mi na takich eventach -by było jak najmniej przypadkowych ludzi i by auta trzymały nalezyty poziom i  tego wam zyczę .........
 oczywiście są tez rodzynki które mam nadzieje że wy wyłowiliscie drogą eliminacji.Mam wrażenie że chodzi wam o to samo co i mi na takich eventach -by było jak najmniej przypadkowych ludzi i by auta trzymały nalezyty poziom i  tego wam zyczę .........
I teraz miały byc złośliwości o różowych serduszkach,czopkach ,czapkach na bakier i kapturach ale ....odpuszczam..... :green_fuck: :green_fuck:
A rzeczywistość tam a tu to często dwa inne swiaty i mam często wrażenie że wiekszość podąża -owczym pędem - ku elycie 

Najważniejsze by byc zawsze sobą ......
A nie chce mi się bić piany jak emocje opadna po och.... ach.... napiszę kilka słów i chciałbym odszczekać kilka zdań które napisałem
 jak emocje opadna po och.... ach.... napiszę kilka słów i chciałbym odszczekać kilka zdań które napisałem   

[ Dodano: 18 Cze 2010 12:24 ]
peace

Też nie dostałem zaproszenia , nie piszę tu jako rozgoryczony posiadacz jakiegoś tam vw i chce pominąć jakies złośliwości i animozje /choć mam to na końcu języka/ .
fajnie by byłoloniek pisze:za rok przyjade i wyskocze mu przed domem z tortu z 10 blondynkami, pasuje?
Hm gdzieś tam byłem poza PLJak czytam te Twoje posty to mi sie smiac chce jak nie wiem... wez wsiadz w cokolwiek i zobacz troche rzeczywistosci poza Polskimi granicami na zlotach to pogadamy.
 i niestety musze stwierdzić że większość to tanie tandeciarstwo ,siatex i bedluuki
 i niestety musze stwierdzić że większość to tanie tandeciarstwo ,siatex i bedluuki  oczywiście są tez rodzynki które mam nadzieje że wy wyłowiliscie drogą eliminacji.Mam wrażenie że chodzi wam o to samo co i mi na takich eventach -by było jak najmniej przypadkowych ludzi i by auta trzymały nalezyty poziom i  tego wam zyczę .........
 oczywiście są tez rodzynki które mam nadzieje że wy wyłowiliscie drogą eliminacji.Mam wrażenie że chodzi wam o to samo co i mi na takich eventach -by było jak najmniej przypadkowych ludzi i by auta trzymały nalezyty poziom i  tego wam zyczę .........I teraz miały byc złośliwości o różowych serduszkach,czopkach ,czapkach na bakier i kapturach ale ....odpuszczam..... :green_fuck: :green_fuck:
A rzeczywistość tam a tu to często dwa inne swiaty i mam często wrażenie że wiekszość podąża -owczym pędem - ku elycie

Najważniejsze by byc zawsze sobą ......
A nie chce mi się bić piany
 jak emocje opadna po och.... ach.... napiszę kilka słów i chciałbym odszczekać kilka zdań które napisałem
 [ Dodano: 18 Cze 2010 12:24 ]
Pamietaj jestem sobą i mam zawsze prawo komentować co mi sie podoba .........bartol_variant pisze:A kim Ty w ogóle jesteś żeby komentować decyzje jury
Nigdzie nie pisałem o swoim aucie ........bartol_variant pisze:ale to trzeba być facetem żeby przyjąć taką decyzje, a nie dzieckiem i urządzać jakieś sceny zazdrości czy gorzkie żale.
peace

- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
na przyszłość proponuję też aby odpowiedzi na zgłoszenia były troszkę konkretniejsze.
ktoś wysyła zgłoszenie a otrzymuje ogólnik który nic nie mówi....
"nie spełnia w 100% regulaminu" ale co to znaczy ? konkrety ?
zaraz się pojawią głosy że tyle zgłoszeń itp itd ale cóż - jesteście organizatorami trzeba się z takimi rzeczami liczyć i skoro wymagacie od nas pewnych rzeczy to my od Was też chcielibyśmy usłyszeć coś więcej niż tylko
mimo wszystko udanej zabawy życzę i czekam na fotki/filmy

ktoś wysyła zgłoszenie a otrzymuje ogólnik który nic nie mówi....
"nie spełnia w 100% regulaminu" ale co to znaczy ? konkrety ?
zaraz się pojawią głosy że tyle zgłoszeń itp itd ale cóż - jesteście organizatorami trzeba się z takimi rzeczami liczyć i skoro wymagacie od nas pewnych rzeczy to my od Was też chcielibyśmy usłyszeć coś więcej niż tylko
Osobiście czekam na relację z imprezy bo bardzo ciekawi mnie poziom MK4 na tym zlocie, mam nadzieje że będą to naprawdę wychuchane rodzynki z PL sceny które zaskoczą nas wszystkich i w których będzie można zobaczyć coś nowego, świeżego.Witaj!
Dziękujemy za wysłanie zgłoszenia. Samochód został poddany ocenie,
niestety nie spełnia w
100% obecnych kryteriów abyś mógł otrzymać zaproszenie. Wierzymy
jednak, ze nie zniechęci
to Ciebie do dalszych prac nad samochodem i chętnie rozpatrzymy Twój
udział w późniejszym
terminie lub w przyszłym roku, jeśli samochód będzie dalej modyfikowany.
Zapraszamy serdecznie do udziału w imprezie jako widz.
Pozdrawiamy
Wolfsgruppe.com
mimo wszystko udanej zabawy życzę i czekam na fotki/filmy

konkrety ? czy tylko opowieści wyssane z palca babci Krysi ?bartol_variant pisze:A kim Ty w ogóle jesteś żeby komentować decyzje jury, skoro auto zostało odrzucone, to trudno, ale to trzeba być facetem żeby przyjąć taką decyzje, a nie dzieckiem i urządzać jakieś sceny zazdrości czy gorzkie żale.
					Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 15:48 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.