Swap na Climatronik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Swap na Climatronik
Na wstępie chciałem się ze wszystkimi przywitać.
Mam pytanie czy ktoś przerabiał swap z klimy manualnej na Climatronik? Co będzie potrzebne oprócz panelu sterowania , nagrzewnicy, wiązki kabli i czujników?
Ewentualnie jakieś namiary na warsztat lub kogoś kto przerabiał temat.
Mam pytanie czy ktoś przerabiał swap z klimy manualnej na Climatronik? Co będzie potrzebne oprócz panelu sterowania , nagrzewnicy, wiązki kabli i czujników?
Ewentualnie jakieś namiary na warsztat lub kogoś kto przerabiał temat.
Swap na Climatronik
"Tylko" to co wymieniłeś. Ale jeśli chcesz to zlecać firmie to na niskie koszty nie licz, bo roboty troszkę przy tym jest.
________________________________________________________________________________
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09
-
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV TDI++, Octavia III Kombi.
- Silnik: ATD
Swap na Climatronik
Tak dwa dni roboty, na spokojnie, kabli i rozbierania sporo. Mam schematy, jakbyś chciał.
Swap na Climatronik
Na pewno jest więcej części. Napisz mi co jeszcze brakuje. Jak można prosić o schemat to był bym wdzięczny. Być może sam to będę robił, na pewno zabawy będzie dużo z tym
Swap na Climatronik
zaraz zaraz. W mk7 jest klima manualna czy klimatik
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Swap na Climatronik
Czekam na wieści ,bo jestem ciekaw czy coś z tego będzie . Swoją droga kolega który tutaj się chwalił schematami ,mógłby je zapodać
Swap na Climatronik
Kolega od schematów się oferował ale nie wrzuci chyba
Masz w załączniku to co mam w ELSA dla rocznika 2015 ale powinno być podobnie w każdym.
Masz w załączniku to co mam w ELSA dla rocznika 2015 ale powinno być podobnie w każdym.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
________________________________________________________________________________
Swap na Climatronik
Radek dzięki .Mimo wszystko czekam ,aż ktoś ogarnie temat jako pierwszy i faktem tym pochwali się tutaj na forum
Re: Swap na Climatronik
To raczej możesz się nie doczekać...TomLDZ pisze:Radek dzięki .Mimo wszystko czekam ,aż ktoś ogarnie temat jako pierwszy i faktem tym pochwali się tutaj na forum
Na niemieckich forach widziałem już przeróbkę mk7 niczym to nie rożni się od mk6 w przekładce tak faktycznie...