Climatronic z mk4

Wszystko na temat chłodzenia i grzania w naszych autach

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
!greq
Forum Master
Forum Master
Posty: 1281
Rejestracja: pn lut 14, 2005 17:03
Lokalizacja: vwśląsk.pl
Kontakt:

Climatronic z mk4

Post autor: !greq » ndz lis 29, 2015 22:55

siemka

dużo różnic jest w climatronikach miedzy mk3 a mk4?
chodzi mi głowie o kombajn z nagrzewnica i panelem pod deską
bo pod maską bedzie robił na nowo



Awatar użytkownika
grg474
_
_
Posty: 5544
Rejestracja: ndz lut 27, 2011 10:56
Lokalizacja: Skarżysko

Climatronic z mk4

Post autor: grg474 » czw gru 10, 2015 20:20

golf mk3 ma podciśnienia, mk4 pełna elektryka. Mk3 ma inne węże inaczej zapinane do nagrzewnicy


Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR :( jest A3 8P i EOS :)

Awatar użytkownika
!greq
Forum Master
Forum Master
Posty: 1281
Rejestracja: pn lut 14, 2005 17:03
Lokalizacja: vwśląsk.pl
Kontakt:

Climatronic z mk4

Post autor: !greq » czw gru 10, 2015 20:22

silnik mam z mk5 wiec weze i tak sa do przerobienia
interesuje mnie to jak podlaczyc to pod deską



Awatar użytkownika
junior44
Mały gagatek
Mały gagatek
Posty: 145
Rejestracja: czw sie 12, 2010 22:49
Lokalizacja: DZA

Climatronic z mk4

Post autor: junior44 » śr gru 16, 2015 09:19

Moze i do ogarniecia ale roboty i kombinowania duzo bedzie



Awatar użytkownika
toudi
Forum Master
Forum Master
Posty: 1436
Rejestracja: śr lut 02, 2005 09:28
Lokalizacja: dabrowa gornicza
Kontakt:

Climatronic z mk4

Post autor: toudi » ndz mar 06, 2016 01:47

!greq, podpioesjz climatronica z mk4? ogolnie roboty dużo.Mam schematy toc wysle ja chesz;)


[img]http://picasaweb.google.com/malecsc/Plaza#5541992316378824242[/img]

Awatar użytkownika
Michał_1977
_
_
Posty: 13278
Rejestracja: śr sty 28, 2009 23:59
Lokalizacja: Leżajsk
Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM)
Silnik: Zły!
Kontakt:

Climatronic z mk4

Post autor: Michał_1977 » śr mar 09, 2016 17:27

junior44 pisze:Moze i do ogarniecia ale roboty i kombinowania duzo bedzie
Skoro ja wsadziłem do ciasnego mk2,to on do mk3 też wciśnie :wink:


:arrow: Zielony GTD - ARL 240PS/480Nm :satan: + CLIMATRONIC :zimny: + grzane skóry i inne wodotryski \:D/
Obrazek
:arrow: Służę pomocą na forum,ale nie udzielam informacji technicznych w PW! Proszę to uszanować.

Awatar użytkownika
toudi
Forum Master
Forum Master
Posty: 1436
Rejestracja: śr lut 02, 2005 09:28
Lokalizacja: dabrowa gornicza
Kontakt:

Climatronic z mk4

Post autor: toudi » śr mar 09, 2016 17:43

No ba :) ja juz w połowie go wepchnolem.powiem. ze wszystko wlazlo na styk.Ja to wpycham w deske z golfa 3 do golfa 2 co tak dobrze nie chce wejść. Dzięki za pomoc Michał_1977,


[img]http://picasaweb.google.com/malecsc/Plaza#5541992316378824242[/img]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Klimatyzacja i ogrzewanie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość