zabija przegub
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
zabija przegub
jak dla mnie ilość smaru w komplecie z przegubem to taka ilość jaką musisz włożyć do manszety i nic nie zostawiać... Inna sprawa że mógłbyś nasmarować przegub zanim go włożysz.... tak jak łożyska... kapkę smaru i wcierasz zanim założysz bez nadmiernej ilości, a to co zostanie to w gumę... smar raczej nie jest problemem Karmela
zabija przegub
Dobry wieczór koledzy.
mój problem wydaje mi się będzie zaraz rozwiązany, wielkie dzięki za rady. półoś na bank była za długa bo tak mi sie wspomina juz przy zmianie poprzedniego przegubu miałem problem nałożyć seger - dziś wiem ze było to spowodowane 'sklupaniem'.
dorwałem dwie półośki, łącznie mam 3.
-pierwsza moja 70cm.
-druga 68cm.
-trzecia 66cm.
myślę założyć tą drugą tylko tu pojawia sie pytanie - nie ma ona odważnika.
Czy jest konieczny? któś wogóle to dziś jeszcze robi? czy może przełożyć.. chodź sadzę ze są wyważone indywidualnie.
mój problem wydaje mi się będzie zaraz rozwiązany, wielkie dzięki za rady. półoś na bank była za długa bo tak mi sie wspomina juz przy zmianie poprzedniego przegubu miałem problem nałożyć seger - dziś wiem ze było to spowodowane 'sklupaniem'.
dorwałem dwie półośki, łącznie mam 3.
-pierwsza moja 70cm.
-druga 68cm.
-trzecia 66cm.
myślę założyć tą drugą tylko tu pojawia sie pytanie - nie ma ona odważnika.
Czy jest konieczny? któś wogóle to dziś jeszcze robi? czy może przełożyć.. chodź sadzę ze są wyważone indywidualnie.
zabija przegub
odważnik w dwóch przypadkach u mnie został naderwany a docelowo usunięty... przy normalnej jeździe do 120kmh i dosyć wyboistych odcinkach, nie odczuwałem żadnego dyskomfortu podróżowania bez odważnika... dlatego nie powinno to być problemem.
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
zabija przegub
nie ma innej opcji kolego.Karmel pisze: półoś na bank była za długa
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
zabija przegub
to było takie podsumowanie Johnatan
zjem cos i zabieram sie do skladania, myśle przełożyć odwaznik ze starej najwyżej sie go wytnie.
Podziękował
zjem cos i zabieram sie do skladania, myśle przełożyć odwaznik ze starej najwyżej sie go wytnie.
Podziękował
zabija przegub
Dzięki wszystkim lecą plusy
same superlatywy nie dośc ze nic nie bije to jeszcze mniejsze drgania na budzie.
pozdróvwka temat do zamknięcia.
same superlatywy nie dośc ze nic nie bije to jeszcze mniejsze drgania na budzie.
pozdróvwka temat do zamknięcia.