Koledzy mam problem nie mogę znaleźć tej uszczelki (zaznaczone na foto na czerwono) Skrzynia aug
Skrzynia biegów aug
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Skrzynia biegów aug
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Skrzynia biegów aug
JAk wroce do domu to moge ci zakupic taka uszczelke i wyslac , mam nawet stara w domu. JEST TO USZCZELNIACZ trzpienia , przy okazji wymien lozysko wyciskowe koszt 20 zl sacha
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Skrzynia biegów aug
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Skrzynia biegów aug
łożysko wymieniłem ja mógłbyś podać mi wymiary bo jakieś znalazłem i sam nie wiem czy dobregrandi pisze:JAk wroce do domu to moge ci zakupic taka uszczelke i wyslac , mam nawet stara w domu. JEST TO USZCZELNIACZ trzpienia , przy okazji wymien lozysko wyciskowe koszt 20 zl sacha
Skrzynia biegów aug
Koledzy nadal ten sam problem. Powiedzcie mi czy na tym "pręcie" są dwa simering jeden z przodu a drugi z tyłu???
ten z przodu tzn od silnika to niby 020311108 A a ten z tyłu jak wogole jest??
ten z przodu tzn od silnika to niby 020311108 A a ten z tyłu jak wogole jest??