odkrencony przegub
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Auto: mk2
- Silnik: vr6
- Kontakt:
odkrencony przegub
Witam wczoraj jechałem autem i nagle usłyszałem zgrzyt,okazało sie ze odkrencił sie przegub,czy mozliwe jest zeby sam sie tak odkrencił czy była tego inna przyczyna,i czy mogło sie cos stac przy przygłubie???
- KamilP
- DieseL PoweR
odkrencony przegub
Jeju człowieku słownika w przeglądarce nie masz? Sorry za offtop ale.. Takie byki że aż w oczach się mieni
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
odkrencony przegub
Ma rację że się "czepia" , a przegubów ci w aucie dostatek to chociaż napisz który.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
odkrencony przegub
Zewnętrzny przegub??
Jeśli tak to przegubowi nie tyle co mogło się coś stać, a raczej gdy na odkręconym przegubie wjechałeś w dołek- możesz szykować się na wymianę łożyska.
Sprawdź też wieloklin na przegubie i w piaście.
Jeśli tak to przegubowi nie tyle co mogło się coś stać, a raczej gdy na odkręconym przegubie wjechałeś w dołek- możesz szykować się na wymianę łożyska.
Sprawdź też wieloklin na przegubie i w piaście.
Zajmuję się profesjonalną obróbką graficzną- Wirtualny tuning.
Moja galeria:
http://emagielik.deviantart.com/gallery/" onclick="window.open(this.href);return false;
taczka magik'a- MK2 pf
Pozdrawiam MagiK.
Moja galeria:
http://emagielik.deviantart.com/gallery/" onclick="window.open(this.href);return false;
taczka magik'a- MK2 pf
Pozdrawiam MagiK.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: odkrencony przegub
wewnętrzny przegub,sprawdzałem to nie do wszystkich otworów włożę szpilki nie wiem może się przekręcił,po osłonie gumowej widać jakby była ukręcona,najlepiej sprawdzić na kanale,dzięki pozdrawiam