Sprzęgło, nie można wbić biegu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Andrzej 65
- Nowicjusz
Dzieki za info,przy okazji dzis wymienilem silentblocki w wahaczach bo jeden sie juz telepal,a linke wrzucilem samoregulujaca,za pozno to czytam.
Sprzeglo bierze w polowie,oleju dolalem 0,5 l.bo troche wykapalo( olej z ASO) niech ma ,na wieksza kontrole nie mialem czasu,od warsztatu mam ze 2 km. a wrocilem teraz stamtad,pojezdze-zobacze. Jeszcze raz dziekuje za zyczliwosc,czolem A.
Sprzeglo bierze w polowie,oleju dolalem 0,5 l.bo troche wykapalo( olej z ASO) niech ma ,na wieksza kontrole nie mialem czasu,od warsztatu mam ze 2 km. a wrocilem teraz stamtad,pojezdze-zobacze. Jeszcze raz dziekuje za zyczliwosc,czolem A.
- Andrzej 65
- Nowicjusz
- Andrzej 65
- Nowicjusz
Po prawej blednie zalozona sprezyna ,po chwili zorientowalem sie ze tak ni chu,chu nie wejdzie cos mi reszta fotek nie chce wskoczyc,sorry.
- Andrzej 65
- Nowicjusz
Jestem z Katowic,niedaleko mnie jest sklepik z czesciami do VW,chlop ma oryginaly i odpowiedniki.Wcisnal mi odpowiednik ale o tym dowiedzialem sie u kumpla ktory prowadzi czesci z rozbiorki,ta jest troche ciensza,ale cenowo tez sie rozni -odpow.=30zl ,oryginal cos ponad 60 zl.
Dokladnego adresu nie znam,Katowice ul.Krakowska ???,sprawdz w necie,a jesli chcesz to jutro podam dokladnie z numerem.
Dokladnego adresu nie znam,Katowice ul.Krakowska ???,sprawdz w necie,a jesli chcesz to jutro podam dokladnie z numerem.
- Andrzej 65
- Nowicjusz
Masz tu kolego namiary,KBK AUTO VW,SEAT,SKODA BARBARA KOBZDA
40-393 Katowice ul.Krakowska 208 (czesc ma u nich nazwe "dzwignia ząbek") namiaru internetowego nie znam,co mialem to dalem,Czołgiem! Andrzej.
40-393 Katowice ul.Krakowska 208 (czesc ma u nich nazwe "dzwignia ząbek") namiaru internetowego nie znam,co mialem to dalem,Czołgiem! Andrzej.
- Andrzej 65
- Nowicjusz