idiota!!!
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
idiota!!!
zal patrzec http://www.smog.pl/wideo/30293/polskinb ... wnik_szos/
Moj gofer http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=92143
oraz b4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3163013#3163013
oraz b4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3163013#3163013
-
- Nowicjusz
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
dlaczego ???VALDI-LONGER pisze:zal patrzec
przeciez silnik jest dobry... kto powiedzial , ze na szrot ? a moze gofer dostal w dupsko , trzeba bylo go juz rozebrac ?? i wtedy narodzil sie pomysł takiego czegos ? a za jakis czas rozbiora go do konca ??matrix4633 pisze:szkoda silnika komus by sie jeszcze przydal. Ciekawe na jakiej wsi to bylo nakrecane
[ Dodano: Sro Lis 11, 2009 8:30 am ]
matrix4633, a akurat w tym przypadku sinik ma o wiele lzej... wiec nie wiem czy go tak szkoda...
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- barteKKK03
- V.I.P.
- grześ226- kosmos
- szef wszystkich szefow!!!
- Kontakt:
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nastepny oburzony... moze cos wiecej ? co i dlaczego Cie oburzyło tak ? a co to golf swietosc jakas ?/ a jak rzobitek moze wjechac na lawte o wlasnuch siłach jeszcze z rozwalona osia tylna , to co ? tez idioci ? czy na atłasowych poduszkach masz chcesz go wniesc ??grzes226 pisze:idioci:axe: . az sie serce kroi jak to widze
nie rozumiem Waszego podejscia..
mnie sie serce kraje jak widze niebieskie neony pod autem, diody na spryskiwaczach i postojówki... to jest dla mnie okaleczanie auta !
moze jeszcze na wentyle swiecące nakrętki ?? takie ktore sie swieca jak auto jedzie ?? magnetyzr załoz, strumienice, wydech z rynny...
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 09:56 przez guti, łącznie zmieniany 1 raz.
- grześ226- kosmos
- Kontakt:
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
grzes226, nie krzycz, tylko grzecznie powiedz, co Ci sie nie podoba, bo takie okreslenie " nie bo nie" to albo jestes za młody , zeby powaznie porozmawiac , chociaz wiek juz Cie do czegos zobowiązuje chyba nie ?
albo jestes baba a nie facet.
ni podoba sie ? kraje sie serce ?? CZEMU !!!! bo co ? bo golfa pocieli ? bo i tak miał byc rozbierany ? nikt nie potnie dobrego auta ! bo poki jako tako jezdzi , to jeszcze mozna z tym cos robic, a tak widac ze auto i tak miało skonczyc jako zyletki...
jako niepotrzebne bajery to dopisz jeszcze ta strumienice... bo jakbys posiedział , poszperał , poczytał, to ona NIC NIE DAJE
chyba ze masz policzony wydech od pocatku do konca, kolketor zmieniony , porting głowicy ,kanałów, policzony dolot, kolektor dobry ... a tak to ty masz złom pod autem i nic wiecej...
mozesz miec swoje zdanie , ale takie jakie masz ty, a wlasciwie sposób jego uargumentowania to swiadczy tylko o Tobie...
albo jestes baba a nie facet.
ni podoba sie ? kraje sie serce ?? CZEMU !!!! bo co ? bo golfa pocieli ? bo i tak miał byc rozbierany ? nikt nie potnie dobrego auta ! bo poki jako tako jezdzi , to jeszcze mozna z tym cos robic, a tak widac ze auto i tak miało skonczyc jako zyletki...
jako niepotrzebne bajery to dopisz jeszcze ta strumienice... bo jakbys posiedział , poszperał , poczytał, to ona NIC NIE DAJE
chyba ze masz policzony wydech od pocatku do konca, kolketor zmieniony , porting głowicy ,kanałów, policzony dolot, kolektor dobry ... a tak to ty masz złom pod autem i nic wiecej...
mozesz miec swoje zdanie , ale takie jakie masz ty, a wlasciwie sposób jego uargumentowania to swiadczy tylko o Tobie...
jeszcze nie...grzes226 pisze:no i mi pojechal
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 11:06 przez guti, łącznie zmieniany 1 raz.
- grześ226- kosmos
- Kontakt:
jeszcze nie...[/quote]
no i mam nadzieje ze nie pojedzie.
wracajac do tematu, to nie podoba mi sie to bo nawet jak dostal szczala w dupe to zawsze mozna cos z tym zrobic chodzby nawet sprzedac, a nie ze szaleja do ostatnich sil, potna to a potem sprzedaja ze niby stan dobry. ale co tam niech sobie robia co chca, wiem ze ja bym na pewno tak nie zrobil jak oni,jezeli juz to jakiegos fajnego gokardzika z tym silniczkiem bym zrobil bo cala baze maja.
no i mam nadzieje ze nie pojedzie.
wracajac do tematu, to nie podoba mi sie to bo nawet jak dostal szczala w dupe to zawsze mozna cos z tym zrobic chodzby nawet sprzedac, a nie ze szaleja do ostatnich sil, potna to a potem sprzedaja ze niby stan dobry. ale co tam niech sobie robia co chca, wiem ze ja bym na pewno tak nie zrobil jak oni,jezeli juz to jakiegos fajnego gokardzika z tym silniczkiem bym zrobil bo cala baze maja.
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kolego , to jst ich wybór, mogą nawet kurnik z tego zrobic jak im sie bedzie chciało..grzes226 pisze:cos z tym zrobic chodzby nawet sprzedac,
mowie jeszcze raz, ten silnik ma o wiele lzej jak w przypadku calgo auta !!grzes226 pisze:a nie ze szaleja do ostatnich sil, potna to a potem sprzedaja ze niby stan dobry.
no no, gokart ? z silnikiem z golfa ??/ taaaaagrzes226 pisze:wiem ze ja bym na pewno tak nie zrobil jak oni,jezeli juz to jakiegos fajnego gokardzika z tym silniczkiem bym zrobil bo cala baze
maja.
a skad wiesz ze nie chca tego zrobc ? bo pocieli ? na grali filmik ? a moze na nastpny dzien dalsza czesc rozbiorki... popatrz jak inni katuja samochody , testy bez oleju, bez wody i takie tam, a ten silnik pracuje ok.. a czym sie rozni katowani silnika podczas jazdy a takie ?? niczym !!!
- grześ226- kosmos
- Kontakt: