Zapoda mi ktoś link do tematu o modzie Łukiego,bo jak wpisuje mod Łukiego w szukajce,to albo nic nie wyskoczy albo tyle,że ohohoh...Nie wiem nawet kto go pisał,ani jaki ma tytuł...
Szczerze mówiąc nie mam czasu na szukanie

Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Etkę będę miał na dniach,ale na razie mam AUTODATA 2007ronuch pisze:ja szukalem na googlach! masz moze dostep do etki??
Podczas ostatniej próby (na modzonym zaworku) i z dołu i w górnych też było kiepsko,ale miałem obniżone ciśnienie turbo.Teraz zmieniłem zaworek,podkręciłem ciśnienie i zaraz idę na próbę.Zaraz dam znać co i jak...andrew.zbyrko pisze:czyli w górnych obr sie wkręca a w dolnych słabo?
[ Dodano: 15 Cze 2009 20:10 ]
czy moze tylko w górnych nie ma mocy?
t0mal, wszystko przełożyłem.Z wolnossącego dałem tylko kadłub i wałek z kołem zębatym (tym w środku).Nie była to pompa od 1V,tylko Audi 1,6D 9mm,ale to pewnie jeden pies.t0mal pisze:Michaś_1977, co dokładnie poprzekładałeś?
Obudowa pompy tej co była w 1V jest inna od tej z TD, ma w środku bolce ograniczające ruch dzwigni gazu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości