Pomoc przy kompletowaniu zestawów.
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
No szału nie będzie, ale i tak dzięki.
VW Golf MK4 GTI TDI Exclusive LC9Z/USA/Artec Turbo P/ ...
Instagram: maciek27vw - tutaj również wstawiam zdjęcia Golfa.
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
Rodzyn27
Jak chcesz się niewiele narobić a mieć super efekt (do 2 max 3 mycia) to możesz wziąć to http://autonablask.pl/produkt/autobrite ... aio-500ml/" onclick="window.open(this.href);return false; . Bardzo dobre AIO .
Jeszcze zostanie parę groszy na dobre piwo lub kawę z partnerką
Jak chcesz się niewiele narobić a mieć super efekt (do 2 max 3 mycia) to możesz wziąć to http://autonablask.pl/produkt/autobrite ... aio-500ml/" onclick="window.open(this.href);return false; . Bardzo dobre AIO .
Jeszcze zostanie parę groszy na dobre piwo lub kawę z partnerką
A żeby to tylko kawę chciało. Ok, dzięki wielkie, pomyślę też nad tym.
Na razie dzięki chłopaki za pomoc.
Na razie dzięki chłopaki za pomoc.
VW Golf MK4 GTI TDI Exclusive LC9Z/USA/Artec Turbo P/ ...
Re: Pomoc przy kompletowaniu zestawów.
Oj tam na kawę odłożyć, lepiej kupić Quick detailer np. BSD i po każdym myciu jeszcze przetrzeć aby powróciło "wow"
Wysłane z mojego JY-G4
Wysłane z mojego JY-G4
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
- piteks
- _
Na lato to bym koledze BSD nie polecał. Owszem trochę poleży ale lakier tępy. Już lepiej coś z woskiem Carnauba np. CG Pro Detailer lub AF Finale .
Nikt nie mówił, że będzie łatwo . Ten Typ Tak MaRodzyn27 pisze:A żeby to tylko kawę chciało.
A właśnie miałem brać BSD na mojego Megsa #16, tylko ciagle czekam az pojawi sie prima amigo w showcarshinepiteks pisze:Na lato to bym koledze BSD nie polecał.
Sprzedam:
Sprzedam:
- piteks
- _
Na lato nie ma się co spinać na długodystansowców. Pogoda sprzyja częstemu samlcowaniu, to i warto kupić coś co daje piękny wygląd .
Czy ja wiem? Tym bardziej jeżeli wolnego czasu się nie przelewa?
Rozumiem ze miałeś inna myśli iz jako QD się sprawdzi, jedynie można wziąć coś co da jeszcze większy Look zgadza się? Myślałem o BSD bo raz ze jest w niskiej cenie, dwa sporo osób go tu polecalo, cóż nim pojawi się prima w sklepie mam czas na podjęcie decyzji
Wysłane z mojego JY-G4
Rozumiem ze miałeś inna myśli iz jako QD się sprawdzi, jedynie można wziąć coś co da jeszcze większy Look zgadza się? Myślałem o BSD bo raz ze jest w niskiej cenie, dwa sporo osób go tu polecalo, cóż nim pojawi się prima w sklepie mam czas na podjęcie decyzji
Wysłane z mojego JY-G4
Sprzedam:
Sprzedam:
Ok, powiedzcie mi jeszcze jakie pady wybrać do polerki da, kolejno do produktów ściernych i cleanera. Oczywiście tylko dla własnego użytku
Menzerna 2000/2500
Menzerna 4000/4500
Prima Amigo
Po 2 dowolne (o większej i mniejszej średnicy) według opisu sklepu? tj cutting i finishing?
Royal pads, sholl, nat, flexipads?
Wysłane z mojego JY-G4
Menzerna 2000/2500
Menzerna 4000/4500
Prima Amigo
Po 2 dowolne (o większej i mniejszej średnicy) według opisu sklepu? tj cutting i finishing?
Royal pads, sholl, nat, flexipads?
Wysłane z mojego JY-G4
Sprzedam:
Sprzedam:
Zamiast Menzerny SF 4000 weź kocha antiholograma. Dużo się lepiej nim pracuje i nie pyli. Na Twoim miejscu kupowałbym FG 400 + 3000 i antiholograma - ewentualnie FG 400 i Antiholograma. Gąbki Flexi: biała, pomarańczowa i niebieski 3M. Wszystkie w rozmiarze 135 i 80 mm. To minimum.
Czytałem że do DA ponoć lepiej sprawują się pady mikrofibry, a jak np. Wychodzi futro do cięcia w połączeniu z DA? ?
Wysłane z mojego JY-G4
Wysłane z mojego JY-G4
Sprzedam:
Sprzedam:
Mam futro z FlexiPads na DA. Tnie fajnie, ale większe rysy lepiej idą mi na twardym białym padzie z FLEXIPADS.
- arekgroszek
- Użytkownik
- Auto: GOLF IV
- Silnik: 1.8T
- Kontakt:
Panowie moglibyście mi pomóc z doborem kosmetyków? Chciałbym przeprowadzić małą korektę lakieru podobno MEGS UC daje radę czytałem w innym temacie ale zastanawiałem sie z bratem nad polerką mechaniczną, pasty do 200zł ogarnie, do tego mycie,IPA,glinka również ze 200zł i może wosk do 100zł który utrzyma się minimum 3 tyg? Pacjenci to mój mk4 LC9Z ma tam parę głębszych rys których i tak nie wywalę prawdopodobnie oraz braciszka mk2 czerwony(kodu nie pamiętam) no u niego trochę gorzej bo po woskowaniu jakoś to było ale korekta potrzebna ponieważ robi się matowy Lakier oryginalny w jego golfie, w moim tylko drzwi malowane od kierowcy w jednej części elementu.
Co zrobić aby osiągnąć jakieś efekty, nie jest to jakoś na duch potrzebne, chcielibyśmy się dowiedzieć i skompletować graty. Mechanicznie nie polerowaliśmy dlatego mamy parę elementów na których spróbujemy a potem mk2 pójdzie na pierwszy ogień Nie jest łatwo wiem
Co zrobić aby osiągnąć jakieś efekty, nie jest to jakoś na duch potrzebne, chcielibyśmy się dowiedzieć i skompletować graty. Mechanicznie nie polerowaliśmy dlatego mamy parę elementów na których spróbujemy a potem mk2 pójdzie na pierwszy ogień Nie jest łatwo wiem