A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jest dział detailing na forum w sumie.. Ale równie dobrze można o tym pisać tutaj, w tym temacie.
Z cyklu co eRka zrobiła dzisiaj dla Ciebie, spalił mi się żarnik od długich w biksenonie. Ile cuś takiego kosztuje?
Z cyklu co eRka zrobiła dzisiaj dla Ciebie, spalił mi się żarnik od długich w biksenonie. Ile cuś takiego kosztuje?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
A tam nie ma jednego żarnika od długich i krótkich plus przesłona?MatthewG pisze:Z cyklu co eRka zrobiła dzisiaj dla Ciebie, spalił mi się żarnik od długich w biksenonie. Ile cuś takiego kosztuje?
www.proturbo.com.pl
Też tak myślałem, ale wyskoczyła mi spalona żarówka, a normalne światła mam. Kiedy włączyłem długie i stanąłem przed samochodem to się okazało, ze w jednej lampie światło jest tak jakby mniej niebieskie niż w drugiej i stąd ta sugestia o dwóch żarówkach. Chyba, że z lampą się coś stało bo świeci się też komunikat, że AFL czyli doświetlanie nieaktywne. Dziwne...
Dam ci namiary na mojego rzeczoznawcę z Warty - stwierdził, że biksenon skrętny do R20 kosztuje 500 zeta Taniej będzie u niego kupić i wymienić całą lampęMatthewG pisze:Też tak myślałem, ale wyskoczyła mi spalona żarówka, a normalne światła mam. Kiedy włączyłem długie i stanąłem przed samochodem to się okazało, ze w jednej lampie światło jest tak jakby mniej niebieskie niż w drugiej i stąd ta sugestia o dwóch żarówkach. Chyba, że z lampą się coś stało bo świeci się też komunikat, że AFL czyli doświetlanie nieaktywne. Dziwne...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: A Ty co dzisiaj zrobiłeś dla swojej eRki?
To ten sam rzeczoznawca co myslał że wycenia golfa 1.6?zlos pisze:Dam ci namiary na mojego rzeczoznawcę z Warty - stwierdził, że biksenon skrętny do R20 kosztuje 500 zeta Taniej będzie u niego kupić i wymienić całą lampęMatthewG pisze:Też tak myślałem, ale wyskoczyła mi spalona żarówka, a normalne światła mam. Kiedy włączyłem długie i stanąłem przed samochodem to się okazało, ze w jednej lampie światło jest tak jakby mniej niebieskie niż w drugiej i stąd ta sugestia o dwóch żarówkach. Chyba, że z lampą się coś stało bo świeci się też komunikat, że AFL czyli doświetlanie nieaktywne. Dziwne...
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Tak. Ten sam doskonały rzeczoznawca szanowanej firmy ubezpieczeniowej.korzen88 pisze:To ten sam rzeczoznawca co myslał że wycenia golfa 1.6?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
zlos pisze:Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Kiedys ogladalem kierownice z tej firmy, wychodza im calkiem fajnie zwlaszcza te z karbonem
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ja miałem u nich robioną kierownice do srebrnego i wg mnie profi robota, cena trochę odstrasza szczególnie ze carbonMatthewG pisze:Kiedys ogladalem kierownice z tej firmy, wychodza im calkiem fajnie zwlaszcza te z karbonem
Miałeś tą z karbonem?
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
gdzie tam panie, za coMatthewG pisze:Miałeś tą z karbonem?
A już myślałem, że krakusy to są bossy
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
są są, robimy jakiegoś spota przez weekend ? niedziela ?MatthewG pisze:A już myślałem, że krakusy to są bossy