Golf R - układ kierowniczy
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Wyposażenie rzeczywiście obszerne Jak dla mnie to tylko te fotele wyglądają na takie które słabo trzymają, więcej minusów nie dostrzegam.. Mnie żadne ciekawe pytanie nie przychodzi do głowy więc zadam najgłupsze, a ile to pali?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Re: Golf R - układ kierowniczy
Fotelom raczej trudno coś zarzucić -reguluje się wszystko łącznie z nachyleniem siedziska i pneumatycznie wsparcie kręgosłupa w odcinku krzyzowym i jak dla mnie trzymają bardzo dobrze. Spalanie średnio od początku mam na dziś 11,4 wg kompa, ale zapewne wzrośnie jak go dotreMatthewG pisze:Wyposażenie rzeczywiście obszerne Jak dla mnie to tylko te fotele wyglądają na takie które słabo trzymają, więcej minusów nie dostrzegam.. Mnie żadne ciekawe pytanie nie przychodzi do głowy więc zadam najgłupsze, a ile to pali?
To jeszcze napisz coś o osiągach. Jestem leniwym i nie chce mi się sprawdzać Skoro ma pakiet sport chrono to LC też, testowałeś? Tak jak pisałem wyżej, wpadnij kiedyś na naszą pojeżdżawkę
O osiągach to mogę z racji docierania napisać tyle co sam przeczytałem, czyli :MatthewG pisze:To jeszcze napisz coś o osiągach. Jestem leniwym i nie chce mi się sprawdzać Skoro ma pakiet sport chrono to LC też, testowałeś? Tak jak pisałem wyżej, wpadnij kiedyś na naszą pojeżdżawkę
0-100 - 5,0 sek w trybie sport plus, w jakimś teście zmierzyli ponoć 4,7
80-120 - 3,2 sek
launch control oczywiscie jest, nie testowałem z powodów wymienionych powyżej
A gdzie i kiedy te wasze pojeżdżawki ? Z tym, że ja przed marcem raczej w żadną dalszą trasę nie pojadę z braku zimówek, no i do tych 3 tys km raczej w zawodach nie wystartuję.
Ostatnio zmieniony pt sty 06, 2012 17:57 przez TomRS, łącznie zmieniany 1 raz.
Planujemy zorganizować 3 imprezy czyli Kielce, Poznań i Ułęż.
A Poznań kiedy ? Jakie czasy kręcicie ?MatthewG pisze:Planujemy zorganizować 3 imprezy czyli Kielce, Poznań i Ułęż.
Maj-lipiec może.. Nie kręcimy bo jeszcze tam nie byliśmy.