Sonda społeczna: trzecia edycja R-Gruppe, wiosna 2012
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Czyli w takim razie Kielce odpadają.. Wczoraj rozmawiałem z Piotrkiem i Konradem i doszliśmy do wniosku, że jak raz to porządnie więc może Poznań albo Slovakia Ring? Albo sam zlot byle gdzie byle by się spotkać.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
MatthewG pisze:Wczoraj rozmawiałem z Piotrkiem i Konradem i doszliśmy do wniosku, że jak raz to porządnie więc może Poznań albo Slovakia Ring?
jestem za !
jestem za !MatthewG pisze: Albo sam zlot byle gdzie byle by się spotkać.
Jako że nie mamy za dużo okazji by się wszyscy spotkać to zróbmy jedną ,porządną .:Rozpierduche
pozwolicie że włączę śledzikagluszcz pisze:Jako że nie mamy za dużo okazji by się wszyscy spotkać to zróbmy jedną ,porządną .:Rozpierduche
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jedno i drugie miejsce zacne, ale nie dla miejsca lecz dla ludzisków mam chęć się wybrać. GdziekolwiekMatthewG pisze:Wczoraj rozmawiałem z Piotrkiem i Konradem i doszliśmy do wniosku, że jak raz to porządnie więc może Poznań albo Slovakia Ring? Albo sam zlot byle gdzie byle by się spotkać.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
To Panowie, określmy się jakoś Piszemy PW do innych posiadaczy eRek? Może sami zainteresowani się tu wreszcie określą Ależ będzie moc
Mati, zrobisz termin i miejsce, to zaczniemy namowy na PW
Jakoś głupio tak pisać, że chcemy, ale nie wiemy kiedy i gdzie...
Jakoś głupio tak pisać, że chcemy, ale nie wiemy kiedy i gdzie...
Terminy dostępne w Poznaniu można zobaczyć tutaj. Jeśli chodzi o Słowację to Piotrek ma się jeszcze kumpli zapytać.
Mysłe że Erki Erkami ale ta integracja ważniejsza;) więc dobry hotel by się przydał i w miarę tor
Ale z tymi nawet w miarę torami jest problem.. Dzisiaj Jarek ma rozmawiać z Tomkiem, może coś tam ustalą ciekawego. Padła sugestia odnośnie września żeby każdy mógł się odkuć po sezonie. Ja w dalszym ciągu jestem ciekaw ile osób jest zainteresowanych bo jakiś czas temu to chętnych było wielu..
Propozycja jest na 2. tydzień września. Będą wszyscy, nawet Kondzio wróci z kolonii
Miejsce rzecz względna. Zastanawiam się... lotnisko pod Częstochową jest mocno tragiczne odnośnie nawierzchni?
Ewentualnie Poznań, tam tor jest, hotele się znajdzie.
Miejsce rzecz względna. Zastanawiam się... lotnisko pod Częstochową jest mocno tragiczne odnośnie nawierzchni?
Ewentualnie Poznań, tam tor jest, hotele się znajdzie.
rudniki ?zlos pisze:lotnisko pod Częstochową jest mocno tragiczne odnośnie nawierzchni?
tor mille widziany ,ale zaplecze noclegowo-gastronomiczne ważniejszekarpi78 pisze:Mysłe że Erki Erkami ale ta integracja ważniejsza;) więc dobry hotel by się przydał i w miarę tor
Wrzesień oki/narazie/ odpada Nam /ja+Konrad/14-16 mamy jakiś spęd statyczny ...
czekam na info od bikerów ,będzie bardzo drogo ale wypasikMatthewG pisze:Jeśli chodzi o Słowację to Piotrek ma się jeszcze kumpli zapytać.
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Słabo tam jest, byliśmy zimą polatać i jak śnieg się skończył to było kiepsko (płyty). Z tego co wiem po ostatnim Extremizer też wiele osób narzekało na nawierzchnięzlos pisze:Miejsce rzecz względna. Zastanawiam się... lotnisko pod Częstochową jest mocno tragiczne odnośnie nawierzchni?
To pytanie - Poznań jest OK dla dojeżdżających z południowej Polski?
W sumie możemy się dokleić do organizowanych tam regularnie imprez, a i hotelik znaleźć nie jest trudno.
Mati, dzwoniłeś do szkoły Subaru w Kielcach? Oni też mają czasem wolne miejsca u siebie (kilka-kilkanaście miejsc wolnych) podobnie jak w Poznaniu.
W sumie możemy się dokleić do organizowanych tam regularnie imprez, a i hotelik znaleźć nie jest trudno.
Mati, dzwoniłeś do szkoły Subaru w Kielcach? Oni też mają czasem wolne miejsca u siebie (kilka-kilkanaście miejsc wolnych) podobnie jak w Poznaniu.
Dla mnie OK. Jeśli chodzi o doczepki do terminów to ja od początku rozważałem tylko taką opcję, bądź co bądź, ale 40 samochodów to raczej nie zbierzemy Do SJS Tomku nie dzwoniłem, z tego co wiem to organizują oni tylko szkolenia, mogę się mylić. Chyba, że weźmiemy udział w szkoleniu stopnia 2? Ale prawda jest taka, że będzie więcej teorii jak jazdy, nie poszalejemy za bardzo..