Jaki wydech wybrać?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jaki wydech wybrać?
MatthewG, akurat badanie techniczne to chyba najmniejszy problem. Ważne aby wszystko było zrobione z głową i spełniało swoje przeznaczenie.
Jaki wydech wybrać?
To w takim razie rób i się nie zastanawiaj
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Jaki wydech wybrać?
Tylko ciągle mnie zastanawia czy brak katalizatora nie wpłynie negatywnie na zachowanie silnika (czy sonda nie będzie dawać złych odczytów).
Jaki wydech wybrać?
Ludzie latają z rurkami zamiast katów i błędów na kompie brak. Ale jeśli boisz się mogę załatwić remap+usunięcie sond za katami.
Jaki wydech wybrać?
Błędy na kompie to będą na pewno..
jak nie mają 4 sond tak jak w r32 tylko mają przed katalizatorem to błędów niema wtedy.Passat944 pisze:Ludzie latają z rurkami zamiast katów i błędów na kompie brak.
www.proturbo.com.pl
Jaki wydech wybrać?
Czy takie na pewno to bym się nie zgodził, a pisałem o przypadku auta z sondami przed i po. Jeśli jest tylko przed katem to chyba oczywiste, że nie ma nic prawa się dziać. Zresztą sam miałem usuniętego kata i sondy przed i po i błędów brak. Znajomy to samo.
Jaki wydech wybrać?
Ja miałem podwieszono sondy i błędy były z sond ale mnie to było bez znaczenia przy turbo.
www.proturbo.com.pl
Jaki wydech wybrać?
Supersprint i lepszych wydechow nie ma;)
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Jaki wydech wybrać?
ja jestem bardzo zadowolony z millteka w czwórce i dziś właśnie zamówilem do piątki wiec jak założe wrzuce jakis film
Jaki wydech wybrać?
ja jestem bardzo zadowolony z millteka w czwórce i dziś właśnie zamówilem do piątki wiec jak założe wrzuce jakis film
Jaki wydech wybrać?
Jaki wydech wybrać?
Czyli jednak V'ki nie sprzedajesz? Najbardziej podoba mi się stan w jakim są twoje samochody, wyglądały świetnie
2015 - ... Mocy przybywaj?
Jaki wydech wybrać?
Za Karpim nie nadążysz
Przy N/A trzeba coś mierzonego zakładać i milltek daje rade pod każdym względem /osiągi,sound,design/.
Jestem blisko by się dać skusić na niego
Przy N/A trzeba coś mierzonego zakładać i milltek daje rade pod każdym względem /osiągi,sound,design/.
Jestem blisko by się dać skusić na niego