Chętnie posłucham na następnym zlociegre pisze:ja polece Ci wydech JETEX. Jest cichszy od MG, daje przyrosty i także jest ręcznie robiony ... nie przez chińczyka
ja taki zakupuje
http://www.jetexexhausts.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaki wydech wybrać?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: Jaki wydech wybrać?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
- Karool_777
- Nowicjusz
Jaki wydech wybrać?
Tomek zapewne zamieści coś w odpowiednim czasie. A jeśli już będzie to zapewne w Ułężu Ostatni zlot, a zarazem pierwszy
CHETNIE udostępnieMatthewG pisze:Chętnie posłucham na następnym zlociegre pisze:ja polece Ci wydech JETEX. Jest cichszy od MG, daje przyrosty i także jest ręcznie robiony ... nie przez chińczyka
ja taki zakupuje
http://www.jetexexhausts.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kiedy ?
- zwierzątki
- Mały gagatek
tylko po co wydawać 4 tys jeśli można to zrobić taniej i równie dobrze za o wiele mniejsze siano. Jakoś logiki nie widzę
wydech PROEX
felgi AZEV
dolot CUSTOM z stożkiem GREEN
zawias HR
czyli nisko mrucząco szybko
felgi AZEV
dolot CUSTOM z stożkiem GREEN
zawias HR
czyli nisko mrucząco szybko
Jaki wydech wybrać?
A ja Ci polecam wydech Mg bez dwóch zdań.Dżwięk jest zarypisty,wyrazisty i nie wali po uszach podczas normalnej jazdy,czyli tak jest jak powinno być.A co do przyrostów mocy,to nie tylko rodzimi tunerzy,ale też z poza naszych granic twierdzą,że MG daje najwyższe przyrosty mocy i najbardziej się nadaje do dalszych modów.Oczywiście jest też ręcznie robiony i nie podejrzewam żeby ktoś kładł spawy bardziej precyzyjnie niż Michał z MG.Nie wgłębiałem się w tego Jetexa,ale wiem jedno,że nie ma co wyważać otwartych drzwi i nie ma co porównywać ...uja do palca,choćby ten palec był dwa razy tańszy.To tyle na temat,miałem nie pisać,ale wkurzyły mnie dywagacje i chciałbym żeby wszyscy koledzy,którzy posiadają Golfa R byli zadowoleni i nie zrobili błędu przy doborze wydechu.Jeżeli ktoś zna lepszą opcję to niech na podstawie liczb mnie oświeci.Pozdrawiamgre pisze:ja polece Ci wydech JETEX. Jest cichszy od MG, daje przyrosty i także jest ręcznie robiony
Jaki wydech wybrać?
po to jest forum żeby każdy wyraził swoja opinie, nawet taką która Ci się nie podoba
Sam miałem w Evo dp z MG i byłem zadowolony z obsługi Michała i jakości produktu ale ... jechac na cały dzień po raz kolejny 250km w jedną stronę i tracić czas mi się nie widzi, Wolę produkt dobrej marki który przyjedzie do mnie pod drzwi i założę go w miejscu zamieszkania u kogos kto ma o tym pojęcie ( CS Łódź ) .
Ciekawy jestem tylko o kim zwierzątki pisał . Świat nie kończy sie na MG i to warto wiedzieć
N.O.
Sam miałem w Evo dp z MG i byłem zadowolony z obsługi Michała i jakości produktu ale ... jechac na cały dzień po raz kolejny 250km w jedną stronę i tracić czas mi się nie widzi, Wolę produkt dobrej marki który przyjedzie do mnie pod drzwi i założę go w miejscu zamieszkania u kogos kto ma o tym pojęcie ( CS Łódź ) .
Ciekawy jestem tylko o kim zwierzątki pisał . Świat nie kończy sie na MG i to warto wiedzieć
N.O.
Jaki wydech wybrać?
Oczywiście,masz rację.gre pisze:po to jest forum żeby każdy wyraził swoja opinie, nawet taką która Ci się nie podoba
W tym względzie też masz rację,tylko po co wyważać otwarte drzwi.Ja zrobiłem do MG 650 km w jedną stronę i uważam,że było wartogre pisze: Świat nie kończy sie na MG i to warto wiedzieć
Jaki wydech wybrać?
jak masz czas i kasę to kto bogatemu zabroni ... u mnie z czasem nie tak pięknie jak u Ciebie.
Nikt nie wyważa otartych drzwi ... świat byłby nudny jakby każdy miał to samo
Nikt nie wyważa otartych drzwi ... świat byłby nudny jakby każdy miał to samo
Jaki wydech wybrać?
A ja napiszę inaczej. Im więcej różnych wydechów będzie tym lepiej, będzie można porównać brzmienie, przyrosty, wykonanie i ceny. Najważniejsze Jarku, że my i Tomek jesteśmy zadowoleni
Jaki wydech wybrać?
Do bogaczy akurat się nie zaliczam,ot zwykły zapierdalacz który ma parę groszy więcej niż przeciętny śmiertelnik.A z czasem to akurat u mnie jest bardzo krucho,żeby go mieć to muszę go wyrwać wprost spod ziemi.Ale to prawda,że jakby wszyscy mieli to samo to by było nudno i w sumie dobrze napisał wyżej Mateusz,że im więcej różnych wydechów tym lepiej,bo można zrobić różne porównania.Tylko pamiętaj o jednym:coś co jest taniej,sumarycznie póżniej wychodzi drożej,życzę Ci aby tak nie było w Twoim przypadkugre pisze:jak masz czas i kasę to kto bogatemu zabroni ... u mnie z czasem nie tak pięknie jak u Ciebie.
Jaki wydech wybrać?
Jarek widzę, że po tej drzemce obudziłeś się bardzo późno