Poczekam na relację Dawida. Na razie pasMatthewG pisze:Może i Tomcio się skusi na LEDa do swojego skurczybyka
Muszę kupić żarówy do oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Masz namiary na takie w ledach?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Poczekam na relację Dawida. Na razie pasMatthewG pisze:Może i Tomcio się skusi na LEDa do swojego skurczybyka
Tomek a po co Ci oswietlenie tablicy? Przeciez to sie nie przydaje:)zlos pisze:Poczekam na relację Dawida. Na razie pasMatthewG pisze:Może i Tomcio się skusi na LEDa do swojego skurczybyka
Muszę kupić żarówy do oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Masz namiary na takie w ledach?
Mnie też się nie przydaje, ale pany polycjanty mocno lubią te światełka. Nie wiedzieć czemukarpi78 pisze:Tomek a po co Ci oswietlenie tablicy? Przeciez to sie nie przydaje:)
Jeśli chodzi o te diody to w MK6 nie zadziałają bez specjalnej przejściówki chyba, że masz CECM'a w wersji 0575. U nas na forum jeden użytkownik założył je do GTI MKV i działają bez problemu z tego co pamiętam więc wychodzi na to, że tam komputer jest bardziej tolerancyjny. Z tym, że ogólnie jeśli chodzi o diodowe podświetlenie rejestracji to jest problem.
A tam gdzie będzie modził nie mają hamowni?LEWART pisze:ktoś może mi polecić jakąś sprawdzoną hamownie w warszawie???
muszę z hamować eRunie przed modami , żeby wiedzieć jako mocno stadko się powiększyło .
Ja mam gdzieś wykres,ale nie chce mi się grzebać w szpargałach...Z tego co pamiętam to wyszło 280 kucy i 360 niutonów,ale z tego co wiem to u Mateusza wyszło jeszcze lepiej Ale Ty masz dsg więc powinno wyjść podobnie jak u mnie (życzę więcej),tylko wynik też zależy od wielu czynników,m.in. od temperatury otoczenia,zasysanego powietrza,ciśnienia,wydajności dmuchawy itd. itp.Powodzonka w modach życzę i koniecznie zmień ten frajerski dolot...LEWART pisze:ma ktoś jakieś wykresy z serii R20, ???
mają. tylko że najpierw zakładam wydech a później w CS będą robilidaniel1d pisze:A tam gdzie będzie modził nie mają hamowni?LEWART pisze:ktoś może mi polecić jakąś sprawdzoną hamownie w warszawie???
muszę z hamować eRunie przed modami , żeby wiedzieć jako mocno stadko się powiększyło .
nie dziękuje że by nie zapeszyćRybak pisze:Ale Ty masz dsg więc powinno wyjść podobnie jak u mnie (życzę więcej),LEWART pisze:ma ktoś jakieś wykresy z serii R20, ???
dolot też będę chciał zrobić ale to trochę późniejRybak pisze:Ja mam gdzieś wykres,ale nie chce mi się grzebać w szpargałach...Z tego co pamiętam to wyszło 280 kucy i 360 niutonów,ale z tego co wiem to u Mateusza wyszło jeszcze lepiej Ale Ty masz dsg więc powinno wyjść podobnie jak u mnie (życzę więcej),tylko wynik też zależy od wielu czynników,m.in. od temperatury otoczenia,zasysanego powietrza,ciśnienia,wydajności dmuchawy itd. itp.Powodzonka w modach życzę i koniecznie zmień ten frajerski dolot...LEWART pisze:ma ktoś jakieś wykresy z serii R20, ???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości